Β' ΕΘΝΙΚΗ | Δόξα Λευκάδας: "Βόμβα" με Κυριακόπουλο!

Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για την Δόξα Λευκάδας που πραγματοποίησε το μεγάλο "μπαμ" κάνοντας δικό της τον πολύπειρο Γιάννη Κυριακόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ο 33χρονος "μπόμπερ" αφήνει την Ελευσίνα και τα "σαλόνια" της Α1 για τα... μάτια της Λευκάδας και της τοπικής Δόξας, η οποία με την απόκτηση ενός εκ των πλέον... σεσημασμένων αρχισκόρερ των μεγάλων κατηγοριών θέτει δίχως αμφιβολία βασικότατη υποψηφιότητα για την επάνοδό της στην Α2!

Παρότι αποτελούσε "μήλον της έριδος" καθώς τον πολιορκούσαν ουκ ολίγες ομάδες από Α2 αλλά και Β' Εθνική, η

Δόξα Λευκάδας έδειξε στον Κυριακόπουλο πόσο πολύ τον ήθελε και του πρόσφερε "ηγεμονικό" διετές συμβόλαιο, στο οποίο ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Πανελευσινιακού... δεν μπόρεσε να αρνηθεί! Εβαλε την υπογραφή του απορρίπτοντας ακόμα και την εξαιρετική πρόταση του Κεραυνού Στροβόλου, με την κυπριακή ομάδα να κάνει την ύστατη προσπάθεια χθες (6/8) αλλά... μάταια!

Εξάλλου, η επιθυμία της Δόξας Λευκάδας για άμεση επιστροφή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία είναι κάτι παραπάνω από προφανής με τις μέχρι τώρα κινήσεις της, εξ ου και η απόκτηση του... "Mr. ανόδου" που αν μη τι άλλο την ανεβάζει από μόνος του επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα