Final Four | Σαβάνοβιτς: "Δίνει άλλον αέρα ο Κιριλένκο"

Το εγκώμιο του Αντρέι Κιριλένκο έπλεξε ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς. Ο Σέρβος άσος της Βαλένθια παρέδωσε από... μόνος του το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της φετινής Ευρωλίγκα στο Ρώσο σούπερ σταρ, ενώ τόνισε ότι εκτός από το ταλέντο του έχει τρομερές ηγετικές ικανότητες και παρασύρει τους συμπαίκτες του.

"Ήταν εξαιρετικό ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία και την ΤΣΣΚΑ που φέτος έχει πραγματοποιήσει

σπουδαίες εμφανίσεις. Σε ένα τέτοιο ματς όλα μπορούν να γίνουν και χαίρομαι για τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν γιατί κρίθηκε στην τελευταία κατοχή. Με ικανοποίησε αυτό και είμαι χαρούμενος για τους δύο φίλους μου. Τον Νέναντ Κρστιτς και τον Μίλος Τεόντοσιτς. Ήταν σαν ένα κομμάτι από μένα να είναι στον τελικό", δήλωσε στην αρχή ο 28χρονος φόργουορντ των "νυχτερίδων".

"Λέω εδώ και δύο μήνες ότι ο Κιριλένκο πρέπει να είναι ο MVP της Ευρωλίγκας, αφού είναι το 50% της ΤΣΣΚΑ. Δεν είναι μόνο αυτά που κάνει στο γήπεδο, αλλά είναι αυτός που δίνει άλλον αέρα στους συμπαίκτες του. Ό, τι και αν γίνει στον τελικό, αυτός πρέπει να είναι ο MVP", ήταν τα λόγια του Σαβάνοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα