NBA | Θα επιστρέψουν οι Μπουλς!

Οι Μπουλς γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό από τους Σίξερς και πλέον άπαντες στο Σικάγο κοιτάνε την επόμενη μέρα και στοχεύουν από τώρα την κατάκτηση του επόμενου πρωταθλήματος, με τον Γιοακίμ Νοά και τον Κάρλος Μπούζερ να τονίζουν ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει ως έχει.

Οι "ταύροι" ολοκλήρωσαν με το καλύτερο ρεκόρ στο μαγικό κόσμο, έχοντας παράλληλα και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και τίποτα δεν προμήνυε μια τέτοια πορεία στα πλέι οφ. Ωστόσο, κάτι οι απουσίες των Ρόουζ και Νοά, κάτι οι πολύ καλές εμφανίσεις της Φιλαδέλφεια και η δίψα που έδειξε για διάκριση, είχαν σαν

αποτέλεσμα να τελειώσει πρόωρα η σεζόν.

"Το απογοητευτικό κομμάτι της φετινής χρονιάς είναι ότι δεν αντιμετωπίσαμε στα ίσια τις ομάδες που έπρεπε να το κάνουμε. Αλλά, προσωπικά πιστεύω ότι το σύνολό μας μπορεί να ανταγωνιστεί και να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο", ανέφερε αρχικά ο Γάλλος σέντερ και πρόσθεσε:

"Σαν παίκτης, πρέπει να έχεις τον έλεγχο στις καταστάσεις που μπορείς. Εμείς απλά χάσαμε. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για όλους να ανασυνταχθούμε ψυχολογικά κυρίως και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτερη την επόμενη περίοδο. Και ξέρετε γιατί; Μα φυσικά επειδή θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ντέρικ Ρόουζ".

Ο Μπούζερ από την πλευρά του, ο οποίος είχε 1/11 σουτ στο τελευταίο ματς με την παρέα του Αντρέ Ιγκουοντάλα, επισήμανε για την προσωπική του απόδοση πως "πρέπει να γίνω καλύτερος παίκτης, μέσα και έξω από τη ρακέτα, επιθετικά και αμυντικά και γενικά να γίνω καλύτερος ηγέτης".

"Η ομάδα μας θα γίνει υγιείς και θα επιστρέψουμε πολύ καλύτεροι και περισσότερο πεινασμένοι. Δεν θα σας άρεσε να μας δείτε γεμάτους δύναμη και απόλυτα υγιείς όταν ξεκινήσουν τα επόμενα πλέι οφ; Ακόμα, πάντως, δεν τα έχουμε αυτά τα στοιχεία, όμως ελπίζουμε να τα αποκτήσουμε στο μέλλον", σχολίασε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ και συμπλήρωσε:

"Κάθε στιγμή που χάνεις και δεν πετυχαίνεις τον στόχο σου, τότε αυτό σε κάνει πιο αποφασισμένο. Ας ελπίσουμε, όλοι να περάσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Προσευχόμαστε για τον Ντέρικ, καθώς πλησιάζει η στιγμή που θα κάνει επέμβαση. Θα αρχίσουμε τη σεζόν χωρίς αυτόν, οπότε όλοι θα είμαστε πολύ διψασμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα