Final Four | Καζλάουσκας: "Ο τελικός θα είναι διαφορετικός"

Αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα για την ΤΣΣΚΑ, όπως εξήγησε ο Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ναι μεν η ομάδα του επικράτησε ενός εξαιρετικού αντιπάλου στον ημιτελικό, αλλά ο Ολυμπιακός είναι εξίσου καλή ομάδα και ο τελικός θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι...

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον τελικό. Νικήσαμε μία εξαιρετική ομάδα που έπαιξε

πολύ καλά. Και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Ο τελικός είναι διαφορετικός. Οι παίκτες μου είναι πολύ κουρασμένοι, αλλά αύριο είναι μία νέα μέρα και θα είναι ένας καινούριος αγώνας».

Για το γεγονός ότι έχει δουλέψει στον αντίπαλο, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω δουλέψει στον Ολυμπιακό κι έχει καλές σχέσεις με την ομάδα. Τώρα ανήκω στη μεγάλη οικογένεια της ΤΣΣΚΑ».

Από πλευράς του, ο πρώην "ερυθρόλευκος" Μίλος Τεόντοσιτς υπογράμμισε: «Είχαμε έναν πολύ δύσκολο ημιτελικό. Ήδη έχω ξεχάσει αυτό το ματς και ετοιμάζομαι για τον τελικό. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε».

Για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα, είπε: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα. Χθες ευχαρίστησα τον κόσμο για τη βοήθεια που μας έδωσαν. Όμως αύριο θα βάλω το συναίσθημα στην άκρη και θα είμαι επαγγελματίας».

Αναφορικά με τα ατού του Ολυμπιακού, τόνισε: «Ο κόουτς Ίβκοβιτς είναι μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού, ενώ ο Σπανούλης είναι το σημείο αναφοράς στην ομάδα. Όμως πρέπει να προσέξουμε και τους άλλους παίκτες, γιατί έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίξουν καλό μπάσκετ».

Ερωτηθείς για τις διαφορές μεταξύ Καζλάουσκας και Ίβκοβιτς, τόνισε: «Είναι δύσκολο, γιατί είναι εδώ (γέλια). Πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια με τον Ντούντα, έμαθα δίπλα του να είμαι σκληρός και να δουλεύω πολύ. Ο κόουτς Γιόνας μού δίνει ελευθερία, με υποστηρίζει, έχουμε πολύ καλή σχέση και ελπίζω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για πολλά χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα