Final Four | Κιριλένκο: "Με φοβίζει η καρδιά του πρωταθλητή!"

Φοβάται ένας... Κιριλένκο; Κι όμως ναι! Ο σούπερ-σταρ της ΤΣΣΚΑ "πέταξε" από πάνω του τον τίτλο του φαβορί που κυνηγάει φέτος την "ομάδα του στρατού" και εξέφρασε την... μεγάλη του φοβία ενόψει του ημιτελικού, που δεν είναι άλλη απ' την... καρδιά του πρωταθλητή που διαθέτει ο Παναθηναϊκός!

Ο ΑΚ-47 μιλώντας στην "Πράσινη", δήλωσε:

«Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η ομάδα μας είναι το φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση στον τελικό, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό, όμως, δεν μπορώ να το δεχτώ. Στον ημιτελικό

παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Με τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Μια ομάδα που πραγματικά ξέρει να παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ.

Αυτό που με φοβίζει στον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει αποδείξει πως διαθέτει την καρδιά του Πρωταθλητή. Αυτή η ομάδα ξέρει να παίζει μπάσκετ. Εχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, έχει πάρα πολύ καλό προπονητή, αλλά αυτό που με... φοβίζει περισσότερο είναι η καρδιά του Πρωταθλητή.

Είναι οι Πρωταθλητές κι αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ομάδα, ξέρουν πως να κερδίζουν τα παιχνίδια. Εχουν αποδείξει πως ό,τι και να γίνει, στο τέλος ξέρουν πάρα πολύ καλά πως να πάρουν τη νίκη. Το είδαμε και στα παιχνίδια με την Μακάμπι. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Τελ Αβίβ πήρε τη νίκη στο ΟΑΚΑ και στο επόμενο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έκανε και πάλι την ανατροπή».

Keywords
Τυχαία Θέματα