EUROBASKET | Μπατούμ: "Δεν έχω να αποδείξω τίποτα"

Μετά τους αγώνες με Ουκρανία και Λιθουανία όπου μετρούσε 0/9 τρίποντα, ο Νικολά Μπατούμ ξεμπούκωσε κόντρα στη Λετονία και τόνισε πως δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι του, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

"Τίποτα δεν άλλαξε, δεν έκανα κάτι διαφορετικό, απλά έβαλα τα σουτ. Αυτό θα το διαπιστώσει κανείς αν κοιτάξει γενικά τα στατιστικά μου από την αρχή της διοργάνωσης. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν αυτή η στιγμή και γι’ αυτό δεν ανησυχούσα, έχοντας εμπιστοσύνη στον

προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ξέρω ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν και ότι έχω την υποστήριξη πολλών ανθρώπων. Το πιο σημαντικό στο παιχνίδι με τη Λετονία ήταν η νίκη, ωστόσο οι 60 πόντοι που δεχτήκαμε είναι πρόβλημα και πρέπει να το διορθώσουμε εν όψει του επόμενου αγώνα με τη Σερβία", ήταν τα λόγια του 25χρονου φόργουορντ/γκαρντ (2,03μ.), ο οποίος κόντρα στους Λετονούς σημείωσε 19 πόντους με 7/10 τρίποντα, "κατέβασε" 10 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ. Όλα αυτά σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα