CAMP-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ | Olympia Basketball Camp Νο9

Ο 9ος χρόνος λειτουργίας του Olympia basketball Camp στον χώρο των καλοκαιρινών προπονητικών καμπ, σε συνδυασμό με τις υψηλές ατομικές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών που ακολουθούν τα προγράμματά μας, αποτελεί την κορυφαία πιστοποίηση της υψηλής ποιότητας των προπονητικών πλάνων που εκπονούνται κάθε καλοκαίρι στο Olympia Basketball Camp.

Οι υπεύθυνοι του καμπ αναφέρουν:

Η

συνέπεια, μαζί με το αδιάκοπο προπονητικό μας έργο, η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, μας προσφέρουν όλες τις προϋποθέσεις για να καταρτίζουμε τα πλέον κορυφαία αλλά και πρότυπα προπονητικά προγράμματα στην Ελλάδα.

Η προπονητική ομάδα του OBC, έχει την δυνατότητα να παρέμβει με τον ενδεδειγμένο τρόπο στα παιδιά τόσο σε προπονητικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, προσφέροντας τις αθλητικές κατευθύνσεις που θα αναδείξουν το ταλέντο που ο καθένας μοναδικά διαθέτει.

Η ποιότητα των προπονητικών πλάνων του Olympia Basketball Camp, ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την αποκλειστική συνεργασία μας με το κορυφαίο σύστημα εκμάθησης ατομικών δεξιοτήτων στις ΗΠΑ, το γνωστό Drillz and Skillz basketball training.

Το OBC, αναδεικνύοντας την εξειδίκευση στην προπονητική της καλαθοσφαίρισης, είναι το μοναδικό basketball camp στην Ελλάδα που εφαρμόζει πρότυπα στοχευμένα προπονητικά πλάνα.

To Advanced Playmaker Camp, το Advanced Shooting Camp και για πρώτη φορά φέτος το πρότυπο Attack and Counter Basketball Clinic, αποτελούν πλάνα υψηλής ατομικής τεχνικής που θα προσφέρουν στους αθλητές εφαρμοσμένη γνώση και θα δώσουν ώθηση στην εξέλιξή τους.

Πηγή: OBC.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα