CAMP | Ξεκινά το 3o ARGIROUPOLIS basketball camp

Γιορτή του μπάσκετ στήνεται για ένα μήνα στην Αργυρούπολη με αφορμή το καμπ, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τίτλο «ARGIROUPOLIS basketball camp».


Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης, προπόνησης και ψυχαγωγίας γύρω από το άθλημα, σε ένα δροσερό και οργανωμένο κλειστό γήπεδο της οδού Ολυμπίας. Γνωστοί αθλητές και προπονητές θα μεταδίδουν κάθε μέρα τα μυστικά του μπάσκετ στους νεαρούς αθλούμενους, ενώ προβλέπονται διαγωνισμοί και άλλα events. Πρόκειται για ένα πολύωρο μεν, αλλά

σπαστό πρόγραμμα, με διαλλείματα και χαλαρές στιγμές, ώστε να μην είναι κουραστικό και με κεντρικό στοιχείο τη μετάδοση των μυστικών του μπάσκετ, την αξιολόγηση των ικανοτήτων κάθε αθλητή και τη βελτίωση συγκεκριμένων τομέων, όπως η τεχνική και η ενδυνάμωση. Για τους μικρότερους αθλούμενους πρόκειται για μία διαδικασία γνωριμίας με το μπάσκετ, για τους μεγαλύτερους μία ολοκληρωμένη προπονητική διαδικασία συντήρησης και προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά. Η διοργάνωση γίνεται και με τη στήριξη της ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ, μέσω του τεχνικού επιτελείου των εθνικών ομάδων μικρότερων ηλικιών.

Ο αθλητικός εξοπλισμός είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρχει συνεχής παρουσία γιατρού. Τα καμπ απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 16 ετών. Οι δύο περίοδοι του καμπ ξεκινούν αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων, με την πρώτη να διεξάγεται από τις 18 έως τις 29 Ιουνίου και τη δεύτερη από τις 2 έως τις 13 Ιουλίου. Με ώρα προσέλευσης από τις 7.30 έως τις 8.30 το πρωί και αναχώρηση από τις 14.15 έως τις 15.00. Τεχνικός υπεύθυνος του καμπ είναι ο προπονητής Πάνος Γκαναβίας, στον οποίο απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή (κινητό 6972 835307).

Keywords
Αναζητήσεις
argiroupolis basketball
Τυχαία Θέματα