ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ξεκίνησε το «3on3» της GBA

Το Ποσειδώνιο Αθλητικό κέντρο της Θεσσαλονίκης «πλημμύρισε» από εκατοντάδες μικρούς αθλητές και αθλήτριες σήμερα (09/06), πρώτη μέρα του τουρνουά «3 on 3» που διοργανώνει η Greek Basketball Academy υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 2.000 παιδιά κάθε ηλικίας και των δυο φύλων

πέρασαν από τα γήπεδα της αθλητικής αυτής «κυψέλης» που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και έζησαν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η πόλη ζούσε σε. πορτοκαλί ρυθμούς. Περισσότερα από 1.500 άτομα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα κ.α.) έπαιξαν μπάσκετ με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Νίκο Χατζηβρέττα και διαγωνίστηκαν με τους τρεις εκ των ιδρυτών της GBA (ο Κώστας Χαραλαμπίδης απουσιάζει στην Ιταλία όπου έχει υποχρεώσεις με την Μπρίντιζι) σε μονό, βολές και τρίποντα, παίρνοντας παράλληλα μέρος σε μίνι-πρωταθλήματα πολλών κατηγοριών. Το μενού του πρωινού προγράμματος περιελάμβανε εκατοντάδες αγώνες και διαγωνισμούς τρίποντων.

Το Ποσειδώνιο μετατράπηκε από νωρίς σε μια τεράστια μπασκετική παρέα. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Χατζηβρέττας υπέγραψαν το πρωί εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους δίπλα στη μπουτίκ της GBA από την οποία μπορούν όλοι να προμηθευτούν προϊόντα της Ακαδημίας. Ο Χρήστος Μαγκώτσιος, υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας και όλο το υπόλοιπο επιτελείο ήταν εκεί για να βοηθήσουν όλοι από την πλευρά τους στην άρτια διεξαγωγή του τουρνουά.

Την παράσταση στην πρώτη μέρα του τουρνουά «3 on 3» της GBA όμως έκλεψε η νέα κόντρα των πρωταγωνιστών της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1«Ράδιο Αρβύλα» που αναμετρήθηκαν σε μονό με τους Παπαδόπουλο, Χατζηβρέττα, Διαμαντίδη και Σλούκα το απόγευμα. Ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέχρι να αποχωρήσει επειδή γλιστρούσαν τα παπούτσια του και ο Κώστας Κωστόπουλος ήταν οι νικητές με 6-4. Ήρωας του αγώνα ήταν ο Γιάννης Σερβετάς αφού με δικό του τρίποντο από τη γωνία με βοήθεια του ταμπλό και παρά την πίεση του Χατζηβρέττα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα εν μέσω αποθέωσης από τους εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν ενθουσιασμένοι την αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης που έφτασε το απόγευμα στο Ποσειδώνιο έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και υπέγραψε κι αυτός εκατοντάδες αυτόγραφα ενώ φωτογραφήθηκε με πολλούς θαυμαστές που δημιούργησαν ουρά για να τον συναντήσουν. Στο Ποσειδώνιο βρέθηκε ακόμη το απόγευμα ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Κώστας Σλούκας που κι αυτός απόλαυσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά. Το παρών έδωσαν ακόμη ο Μιχάλης Γιαννακίδης και ο Νίκος Καλλές.

Λάζαρος Παπαδόπουλος: «Είμαστε παρά πολύ ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου. Το μπάσκετ είναι εδώ, το μπάσκετ ζει και βασιλεύει. Βλέπουμε πάρα πολύ κόσμο στο Ποσειδώνιο. Το τουρνουά αυτό διεξάγετα
Keywords
Τυχαία Θέματα