AENK | Παπαθεοδώρου: "Συγχαρητήρια σε παίκτες και πρόεδρο"

Συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και τον πρόεδρο, Παναγιώτη Λατσούδα, για την ιστορική άνοδο στην A1, έδωσε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο κόουτς της ΑΕΝΚ τόνισε με νόημα ότι όταν οι παίκτες του πήγαν στα Τρίκαλα με στόχο να κάνουν τεράστιο βήμα για την άνοδο, τους "έδιωξαν" και τους "είπαν" πως θα ανέβουν σε 20 ημέρες...

"Πήγαμε στα Τρίκαλα, χτυπήσαμε

την πόρτα της Α1, μπήκαμε, αλλά μας έδιωξαν και μας είπαν σε 20 μέρες θα ανέβετε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Στον πρόεδρό μας που είναι κλινήρης", δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και πρόσθεσε:

"Έχω προπόνηση τη Δευτέρα με την Eθνική Εφήβων, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη. Μέχρι τη Δευτέρα είμαι ελεύθερος και θα κάτσω να το απολαύσω αυτές τις μέρες".

Από την πλευρά των παικτών, ο Χρήστος Πετροδημόπουλος ανέφερε: "Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες. Μία μάχη. Το θέλαμε περισσότερο. Είχαμε ψυχή και πήραμε τη νίκη. Έχουμε μία εικόνα από την Α1, από την πορεία μας στο Κύπελλο. Είναι νωρίς όμως για να κοιτάμε τι θα γίνει το καλοκαίρι και μετά".

Keywords
Τυχαία Θέματα