NBA | Παραμένει στο "τιμόνι" των Μπουλς ο Τιμποντό!

Οι ιθύνοντες των Μπουλς πριν από την έναρξη των πλεί οφ είχαν εκφράσει τη θέλησή τους να παραμείνει στο "τιμόνι" της ομάδας ο Τομ Τιμποντό! Η επιθυμία τους δεν διαφοροποιήθηκε μετά τον αποκλεισμό απ' τους Σίξερς και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ώστε να συμπορευτούν και τον επόμενο χρόνο!

Οσο ονειρεμένα ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος για τους Μπουλς, άλλο τόσο εφιαλτικά εξελίχθηκαν τα πλέι οφ... Ωστόσο,

όσες ευθύνες κι αν του αναλογούν, αυτό δεν άλλαξε τα σχέδια των ανθρώπων του Σικάγο, οι οποίοι επιθυμούσαν την παραμονή του Τομ Τιμποντό στον πάγκο, κάτι που το ήθελε και ο ίδιος.

Ετσι κι έγινε. Ο 54χρονος τεχνικός συμφώνησε να βρίσκεται στον πάγκο των "Ταύρων" και την επόμενη σεζόν και μέσα στις επόμενες ημέρες -εντός της εβδομάδος πιο συγκεκριμένα- αναμένεται να υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο!

"Αντιλαμβανόμαστε την αξία του Τομ, αλλά και αυτά που δίνει στην ομάδα. Είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς προπονητές σε όλο το ΝΒΑ και θεωρούμε ότι θα παραμείνει στην ομάδα μας για πολλά ακόμη χρόνια", τόνισε ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπουλς, Γκαρ Φόρμαν, φανερώνοντας την στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Τιμποντό και πιθανόν και την θέληση για περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών...

Keywords
Τυχαία Θέματα