A1 | Μπαρτζώκας: "Ο Ολυμπιακός έχει τύχη στο φάιναλ φορ"

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό, με τον τεχνικό των "κυανέρυθρων", Γιώργο Μπαρτζώκα, να εκθειάζει την αρμάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς, ενώ της έδωσε ελπίδες για κάτι καλό στο φάιναλ φορ της Πόλης...

"Εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός με

εκπληκτικούς παίκτες. Είχαμε ένα βουνό απέναντί μας, είχαμε και τραυματισμούς με Στίβεσον, Γιάνκοβιτς και τον Μπατή, που έπαιξε αλλά είναι ανέτοιμος. Ο Ολυμπιακός σου τιμωρεί κάθε αδυναμία. Δώσαμε σε 10 μέρες 5 παιχνίδια και ήταν δύσκολο. Είχαμε πρόβλημα με τον Ντόρσει, δεν μπορούμε να τον ματσάρουμε. Στην άμυνα κάνει καταπληκτική δουλειά. Ο Ολυμπιακός έχει τύχη στο φάιναλ φορ. Είμαι υπέρ των ελληνικών ομάδων".

Από τη μεριά του, ο Νίκος Μπάρλος τόνισε: "Παίζαμε με μία ομάδα, που παίζει στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την υπέρβαση, κερδίζοντας στο γήπεδό μας, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και δεν τα καταφέραμε. Ισως για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να τον πετύχεις κάποια άλλη στιγμή, όχι πριν από το φάιναλ φορ. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη".

Keywords
Τυχαία Θέματα