ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ιβκοβιτς: "Ο Ντόρσεϊ πρέπει να καταλάβει..."

Ο Ολυμπιακός "σκούπισε" τον Πανιώνιο κάνοντας το 3-0στη σειρά, με τον προπονητή των "ερυθρόλευκων" να τονίζει ότι ήταν ένα καλό ματς για την ομάδα του, αλλά να στέκεται περισσότερο στο περιστατικό με τον Ντόρσεϊ, ξεκαθαρίζοντας ότι θα μιλήσει προσωπικά με τον Αμερικανό.

"Hταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Πανιώνιος

είναι πολύ καλή ομάδα και τώρα μας βοήθησε να μπούμε πίσω σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Στο τρίτο ματς ξαφνικά μείναμε χωρίς δύο βασικούς παίκτες. Ο Λο είναι χάλια με την δηλητηρίαση και ο Άντιτς είχε ένα σπασμό στον αυχένα. Μάλλον από Δευτέρα θα είναι έτοιμοι και οι δύο. Συνεχίζουμε και τώρα θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλό πρόγραμμα. Δεν έχουμε πολλές λύσεις, με 13 κενές μέρες ως το Final Four. Συνεχίζουμε τη δουλειά", δήλωσε για την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.


Στη συνέχεια ο Σέρβος κόουτς αποκάλυψε πως θα δώσει ορισμένα φιλικά η ομάδα του μέχρι το Final Four, αλλά και ότι θα μιλήσει με τον Τζόι Ντόρσεϊ γι’ αυτό που έγινε. Η χειρονομία που έκανε ο Αμερικανός προς την εξέδρα των φιλάθλων του Πανιωνίου, δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεκαθάρισε: "Ο Ντόρσει πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα και θα του μιλήσω προσωπικά. Μετά τον τραυματισμό του γύρισε γρήγορα, αλλά πρέπει να του εξηγήσω πως πρέπει να αντιδράει. Δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά νομίζω ότι βρούμε μια καλή λύση για την ομάδα".

Από τη μεριά του ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του νιώθουν: "τυχεροί, που παίξαμε με μία τόσο σοβαρή ομάδα, όπως ο Πανιώνιος. Στο σημερινό ματς βελτιωθήκαμε πολύ στα λάθη και στις ασίστ. Καλό θα ήταν να παίξουμε ακόμη 1-2 ματς, αλλά αφού δεν γίνεται, πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο καλά για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα