Η Maserati επιλέγει την Alfa Romeo Giulietta για το ευρωπαϊκό δίκτυό της

Maserati και Alfa Romeo: δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι του ιταλικού ντιζάιν στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας που αποθεώνουν τις έννοιες του σπορ χαρακτήρα, της τεχνολογίας και της κομψότητας.
Μια ειδική έκδοση της Alfa Romeo Giulietta που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το δίκτυο της Maserati θα κυκλοφορήσει σύντομα στους δρόμους ολόκληρης της Ευρώπης. Η Maserati επέλεξε την Alfa Romeo Giulietta σαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης
για τους πελάτες της που εκτιμούν το ιταλικό στυλ και θέλουν να οδηγούν μοναδικά αυτοκίνητα. Η επιλογή της Giulietta, του σαγηνευτικότερου και ασφαλέστερου compact αυτοκινήτου της κατηγορίας του, είναι μία ακόμη απόδειξη της σημασίας που δίνει η Maserati στην ασφάλεια των πελατών της.
Τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με τον εντυπωσιακό κινητήρα...1750 Turbo Petrol των 235 ίππων (ο οποίος δημιουργήθηκε για το μοντέλο Giulietta Quadrifoglio Verde, ιστορικό εκπρόσωπο των κορυφαίων σε επιδόσεις οχημάτων της Alfa Romeo), μια πραγματική επιτομή της τεχνολογίας που εγγυάται έναν τέλειο συνδυασμό σπορ χαρακτηριστικών και οικολογικής προσέγγισης. Αυτό επιτυγχάνεται με το σύστημα άμεσου ψεκασμού, τον διπλό συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό βαλβίδων, το σύστημα υπερτροφοδότησης turbocharger και το σύστημα απομάκρυνσης αερίων για την εξάλειψη χρονικών υστερήσεων στην απόκριση του κινητήρα. Πρόκειται για έναν κινητήρα που επιτυγχάνει κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του, τόσο σε ισχύ όσο και σε συγκεκριμένη ροπή, αλλά με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου σε καθημερινή χρήση.
Ο εξοπλισμός που επέλεξε η Maserati για τις Giulietta που θα προσφέρει στους πελάτες της χαρακτηρίζονται από προσοχή στη λεπτομέρεια: θερμαινόμενα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα ντυμένα με γνήσιο, υψηλής ποιότητας δέρμα Venere στη νέα απόχρωση Maserati Brown, μια αποκλειστική «Alfa Romeo for Maserati» πλακέτα να κοσμεί το ταμπλό και την ειδική πλακέτα αλουμινίου στα μαρσπιέ με χαραγμένα τα ονόματα Giulietta και Maserati για να σφραγίζει τη συνεργασία.
Τα εκατό αυτά αυτοκίνητα φέρουν έναν ιδιαίτερα πλούσιο από τεχνολογική άποψη εξοπλισμό: προβολείς bi-xenon με λειτουργία AFS, σύστημα πλοήγησης με αναδιπλούμενη οθόνη, χάρτες της Ευρώπης και TMC Pro, σύστημα hands-free Blue&Me με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρες AUX-IN, USB και Bluetooth και διζωνικό αυτόματο κλιματισμό.
Η «Giulietta for Maserati» διακρίνεται επίσης και για τις λεπτομέρειες στο εξωτερικό της: οι ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών έχουν ρομβοειδές φινίρισμα, οι δίσκοι των φρένων είναι μεγαλύτεροι, οι δαγκάνες των φρένων είναι κόκκινες, τα ένθετα στο ταμπλό είναι από γυαλισμένο, στιλβωμένο με βούρτσα αλουμίνιο και οι σπορτίφ αναρτήσεις εγγυώνται ότι το αυτοκίνητο έχει την καλύτερη δυναμική συμπεριφορά στην κατηγορία του χωρίς να θυσιάζει την άνεση των επιβατών που είναι και το δυνατό χαρτί της Giulietta.
Όπως και όλες οι άλλες Giulietta, η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό τον επιλογέα δυναμικής οδήγησης Alfa Romeo DNA, ώστε ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου να μπορεί να προσαρμό
Keywords
Τυχαία Θέματα