Το Fiat Panda έρχεται...(+PHOTO GALLERY)

Το νέο Fiat Panda αποτελεί τη φυσιολογική εξέλιξη μιας επινόησης που στα 31 χρόνια της ιστορίας της ήταν πάντα ελκυστική, προσαρμόσιμη στις ανάγκες των ανθρώπων και εύκολη στη χρήση. Το Panda είναι όλα αυτά αλλά και κάτι περισσότερο: αποτελεί ένα όνομα με ισχυρή παράδοση και συναισθηματική αξία, ένα αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί σε περισσότερες από 6,4 εκατομμύρια μονάδες, ένα αυτοκίνητο που έχει κερδίσει 16 εκατομμύρια οδηγούς με διαφορετικούς
προσανατολισμούς, διαφορετικές απόψεις, διαφορετική ηλικία, διαφορετική εθνότητα και παρελθόν.
Είναι ένα best seller που έχει συμβάλει ουσιαστικά στην ηγετική θέση της Fiat στην κατηγορία αυτή, από το πρώτο 600 ως το 500, από το 126 έως το πρώτο Panda, από το Cinquecento στο Seicento, από το δεύτερης γενιάς Panda (2003) έως το νέο...500 που λανσαρίστηκε το 2007. Η Fiat αποτελούσε πάντοτε το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης με μια αδιαμφισβήτητη εξειδίκευση που γοήτεψε τους οδηγούς σε όλες τις πόλεις του κόσμου.

Η τρίτη γενιά του Panda συνεχίζει να αποτελεί έναν φόρο τιμής στην τεχνολογία και στις ανθρώπινες αξίες. Τώρα μάλιστα έχει αυξήσει την ποιότητα που προσφέρει σε τομείς όπως η άνεση, η λειτουργικότητα στις τεχνολογικές εξελίξεις και φυσικά η ασφάλεια. Συνδυάζει δε τα καλύτερα στοιχεία των δυο προηγούμενων γενεών. Αυτό το ευφυές αυτοκίνητο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν έναν ενθουσιώδη και πρακτικό οδηγικό χαρακτήρα με τους χώρους και την άνεση ενός 5θυρου μικρού αυτοκινήτου. Όλα αυτά ενισχύονται με ένα μοντέρνο και αρμονικό σχήμα που αναδεικνύει την ευχάριστη εμφάνιση του Panda, που αποτελεί πλέον μέρος της συλλογικής μνήμης, όπως και άλλα αντικείμενα που προέρχονται από την ιταλική δημιουργικότητα, από το Fiat 500 ως τα Vespa Piaggio, Moka Bialetti και το Cubo του Bruno Munari. Όλα τους μοναδικά προϊόντα.

Το Panda εκφράζει και στην τρίτη του γενιά όλες εκείνες τις αξίες που το καθιστούν μοναδικό, αυθεντικό, υλοποιώντας όλες εκείνες τις παραμέτρους που προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό για τους οδηγούς της πόλης. Κι επειδή κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικές απαιτήσεις από το αυτοκίνητό του, το νέο μοντέλο εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τους εσωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα προσφέρει και ελαφρώς αυξημένες διαστάσεις. Συνεχίζει φυσικά να είναι ένα μικρό αυτοκίνητο, αλλά το Panda έχει μεγαλώσει κατά λίγα μόλις εκατοστά για να εξασφαλίσει τα υψηλότερα στάνταρ της ασφάλειας και να αυξήσει ακόμη περισσότερο τον γενναιόδωρο χώρο των επιβατών. Με μήκος 365 εκατοστά, πλάτος 164 και ύψος 155, αλλά και πέντε πόρτες, το νέο Panda μπορεί να φιλοξενήσει 5 επιβάτες κι έχει παράλληλα έναν από τους πιο ευρύχωρους χώρους αποσκευών στην κατηγορία: 225 λίτρα που γίνονται 260 με το συρόμενο πίσω κάθισμα στην εμπρός θέση του και 870 λίτρα όταν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλωθούν.
Το Fiat Panda προσφέρει μέγιστη ελευθερία χρήσης με την εξαιρετική εκμετάλλευση και ευελιξία του εσωτερικού του, τους άφθονους αποθηκευτικούς χώρους και μια ευρεία γκάμα επι
Keywords
Τυχαία Θέματα
Fiat Panda, +PHOTO GALLERY,