Τα οχήματα Toyota παραμένουν στις πρώτες θέσεις της Γερμανικής Αναφοράς TÜV

Η Toyota αναδείχθηκε και πάλι κορυφαία μάρκα σε μακροχρόνια αξιοπιστία και ποιότητα στην Αναφορά TÜV 2012, με 19 μοντέλα της να κατατάσσονται στο Top 10 σε 5 ηλικιακές κατηγορίες οχημάτων.Το Toyota Prius συνεχίζει να ηγείται της κατηγορίας οχημάτων ηλικίας δύο – τριών ετών με ποσοστό βλαβών μόλις...1,9% για τα μοντέλα των δοκιμών (μείωση από 2,2% το 2011). Στην κατηγορία του
Prius, το Toyota Auris ήρθε δεύτερο, συνεχίζοντας τις ισχυρές επιδόσεις του από πέρσι.
Στην κατηγορία οχημάτων ηλικίας 4 έως 5 ετών, το Prius ήρθε δεύτερο με ποσοστό βλαβών 3,3% και ακολούθησαν τα Toyota RAV4 (4 ο), Corolla Verso (6 ο) και Avensis (10ο). Άλλα μοντέλα Toyota με καλή κατάταξη ήταν τα Yaris και Corolla σε υψηλότερες ηλικιακές κατηγορίες.
Η ετήσια αναφορά, που δημοσιεύτηκε στις 6 Δεκεμβρίου από τον κορυφαίο Γερμανικό οργανισμό τεχνικού ελέγχου TÜV, βασίστηκε στην επιθεώρηση περίπου οκτώ εκατομμυρίων οχημάτων στη Γερμανία στο διάστημα Ιουλίου 2010 - Ιουνίου 2011 που πέρασαν από τον υποχρεωτικό τεχνικό έλεγχο προκειμένου να πιστοποιηθεί η νομιμότητά τους για χρήση στο δρόμο.
Η συνεχιζόμενη επιτυχία της Toyota στην Αναφορά TÜV επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και συνολική ποιότητα των οχημάτων σε πραγματικές συνθήκες, όχι μόνο της συμβατικής γκάμας μοντέλων αλλά και της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας Toyota ειδικότερα, η οποία επεκτείνεται και σε άλλα βασικά μοντέλα.
Η Οικογένεια του Toyota Prius θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη του χρόνου με μία σειρά υβριδικών οχημάτων που θα απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό και θα περιλαμβάνει το νέο 2012 Prius, το επταθέσιο Prius+ και το Prius Plug-in Hybrid. Μετά το λανσάρισμα του Auris Hybrid το 2010, η υβριδική τεχνολογία του βασικού μοντέλου της Toyota επεκτείνεται του χρόνου με το Ευρωπαϊκής παραγωγής Yaris Hybrid που θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα