Το Xperia T είναι η νέα ναυαρχίδα της Sony Mobile

Μεγαλύτερη οθόνη και ταχύτερος επεξεργαστής στο νέο smartphone της Sony.

Μετά τη βελτιωμένη έκδοση του Xperia S (Xperia SL), η Sony παρουσίασε στην έκθεση IFA το «μεγαλύτερο» Xperia T, που αποτελεί πλέον τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Μεγαλύτερο, γιατί έρχεται εφοδιασμένο με

μια Reality Display οθόνη 4,55 ιντσών (HD ανάλυσης 720x1280 pixels). Παράλληλα, στην καρδιά του βρίσκεται ένας τελευταίας γενιάς διπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon για κορυφαίες επιδόσεις, ενώ η κάμερά του μπορεί να πραγματοποιήσει λήψεις φωτογραφιών ανάλυσης 13MP αλλά και HD βίντεο ανάλυσης 1080p. Μάλιστα η Sony υποστηρίζει ότι το smartphone θα είναι έτοιμο για λήψη φωτογραφιών μέσα σε ένα δευτερόλεπτο από την κατάσταση ύπνου. To Sony Xperia T διαθέτει επίσης 1GB RAM, ενώ η εσωτερική μνήμη των 16GB μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD χωρητικότητας έως 32GB.

Κατά τα άλλα, το Xperia T διαθέτει κάμερα 1,3MP στην πρόσοψη για HD κλήσεις βίντεο και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1850mAh. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android Ice Cream Sandwich, όμως είναι αναβαθμίσιμη σε Jelly Bean. Πρόκειται επίσης για μια PlayStation Certified συσκευή, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το Xperia T θα πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη οθόνη στην πολυαναμενόμενη ταινία James Bond Skyfall. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά εντός του τετάρτου τριμήνου του έτους (όπως δηλαδή και το Xperia J), σε μαύρο, ασημί και λευκό χρώμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα