Sony KD-84X900: η πρώτη 4Κ τηλεόραση της εταιρείας

Ανάλυση 3840x2160 pixels στις 84 ίντσες και παθητικό 3D.

Στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2012, η Sony ανακοίνωσε την πρώτη της 4K τηλεόραση, με διάμετρο 84 ίντσες. Η Sony KD-84X900 μπορεί να απεικονίσει υλικό ανάλυσης 3840x2160 pixels και είναι επίσης η πρώτη τηλεόραση της εταιρείας με τεχνολογία παθητικού 3D. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο ηχοσύστημα που μπορεί να παρέχει ήχο 5.1, ενώ φυσικά από ένα τέτοιο μοντέλο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Wi-Fi. Αναμένεται να

κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους και παρότι η τιμή της δεν ανακοινώθηκε, με τέτοια χαρακτηριστικά θα είναι μάλλον απλησίαστη. Διάβασε παρακάτω το αναλυτικό δελτίο τύπου της εταιρείας.

 

Δελτίο Τύπου

Η Sony Corporation ανακοίνωσε, ότι θα ξεκινήσει από το τέλος του έτους τη σταδιακή διάθεση της τηλεόρασης BRAVIA LCD, KD-84X9005, παγκοσμίως. Η νέα BRAVIA, υπερήφανα, παρουσιάζει μία οθόνη LCD ανάλυσης 4K (3840 x 2160), στη μεγαλύτερη κατηγορία της βιομηχανίας84 ιντσών και ενσωματώνει τη μηχανή 4K X-Reality PRO από τη Sony, για πολύ καλή ποιότητα εικόνας και υπέρ-ανάλυση. Αυτός ο φανταστικός συνδυασμός παρέχει αδιάλειπτα εικόνα υψηλής ανάλυσης σε μεγάλη οθόνη με δυνατό ήχο υψηλής ποιότητας, ώστε οι θεατές να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που δεν έχει σχέση με καμία από τις υπάρχουσες τηλεοράσεις.

Αυτή η νέα τηλεόραση 4K περιλαμβάνει μία οθόνη LCD ανάλυσης 4K με 8,29 megapixel, κατά προσέγγιση, με 4 φορές την ανάλυση μίας Full HD standard, και ενσωματώνει τη μηχανή 4K X-Reality PRO, από τη Sony, για πολύ καλή ποιότητα εικόνας και υπέρ-ανάλυση, η οποία βελτιώθηκε ειδικά για τις τηλεοράσεις LCD ανάλυσης 4K. Η εν λόγω η μηχανή μπορεί να αναπαράγει πληθώρα περιεχομένων με διαφορετικές αναλύσεις, όπως ψηφιακές αναμεταδόσεις HD ή περιεχόμενο Blu-ray, σε εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες, υψηλής ποιότητας με ανάλυση 4K. Οι θεατές δεν θα ενοχλούνται από τα pixel και θα βλέπουν άκρως ρεαλιστικές και όμορφα καθαρές εικόνες από μία γωνία θέασης 60 μοιρών, ακόμα και αν κάθονται και στο μισό της απόστασης από την οθόνη, σε σχέση με τη θέαση σε Full HD (για την οποία, η προτεινόμενη απόσταση είναι ίση με τρεις φορές το ύψος της οθόνης).

Επιπλέον, ο συνδυασμός του συστήματος πλαϊνών ηχείων ‘10 Unit Live Speaker’, που είναι βελτιωμένος για οθόνη αυτού του μεγέθους, με τη μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας σημάτων ήχου υψηλής ποιότητας από τη Sony, προσφέρει έντονο τρισδιάστατο ήχο που περικλείει το θεατή με ήχους προσανατολισμού θέσης, από βαθιά μπάσα μέχρι υψηλά πρίμα.

Με την όμορφη, μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης και τον ισχυρό ήχο υψηλής ποιότητας, οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν τηλεόραση, όπως ποτέ πριν, σαν να βρίσκονταν σε ζωντανή εκδήλωση ή σε κινηματογράφο.

Οι θεατές μπορούν, επίσης, να βλέπουν ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στη μεγάλη οθόνη, μεγεθύνοντας φωτογραφίες τοπίων σε μέγεθος πόστερ ή φωτογραφίες παιδιών σε φυσικό μέγεθος, για να μπορεί να τις δει όλη η οικογένεια. Επιπλέον, το PlayMemories Studio, ένα ειδικό λογισμικό του PlayStatio

Keywords
Τυχαία Θέματα