Οι πωλήσεις των Windows Phone ξεπέρασαν τις πωλήσεις iPhone σε 7 χώρες

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η Microsoft.

Είναι γεγονός πως μέχρι σήμερα η Microsoft είναι φειδωλή στην ανακοίνωση στοιχείων σχετικά με τις πωλήσεις των smartphones με Windows Phone 8. Κάτι που έχει οδηγήσει πολλούς να πιστεύουν ότι η πορεία τους δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Ωστόσο σύμφωνα με στοιχεία της IDC,

τα Windows Phone πουλάνε σε πολλές χώρες περισσότερο από κάποιους μεγάλους ανταγωνιστές τους.

Πιο συγκεκριμένα, o Frank Shaw (VP of Corporate Communication) ισχυρίστηκε ότι με βάση στοιχεία που έχει στα χέρια της η εταιρεία (από την IDC όπως προαναφέραμε), τα Windows Phone έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα iPhone σε 7 χώρες και τα BlackBerry σε 26 χώρες. Ποιες είναι αυτές οι χώρες, παραμένει άγνωστο… Ο Shaw ανέφερε επίσης ότι τα Windows Phone έχουν πλέον μερίδιο της τάξης του 10% σε πολλές αγορές –κάτι που είχε τεθεί σαν στόχος από τη Microsoft στην πρώτη παρουσίαση του λειτουργικού συστήματος.

Χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένοι αριθμοί, βέβαια, διατηρούμε ακόμα τις επιφυλάξεις μας για την επιτυχία του λειτουργικού συστήματος Με την BlackBerry εξάλλου να έχει παρουσιάσει την πρώτη της νέα συσκευή, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναδιοργάνωσης, πριν από δύο μήνες, κανονικά δεν θα έπρεπε να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τη Microsoft να πετύχει καλύτερες πωλήσεις. Ελπίζουμε η εταιρεία να αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία στο συνέδριο Build για developers, που θα διεξαχθεί από τις 26 εως τις 28 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα