«Καύσιμα» για το smartphone σου

Ο μικρότερος φορτιστής για smartphones του κόσμου.

Τα μπρελόκ θεωρούνται συνήθως εχθροί της οθόνης του smartphone σου –ποτέ δεν πρέπει να τα βάζεις στην ίδια τσέπη. Δεν θέλεις εξάλλου μια τεράστια οθόνη γεμάτη γρατζουνιές… Ωστόσο με το Fuel Micro Charger, το smartphone σου θα δει με διαφορετικό μάτι τα μπρελόκ.

Η εταιρεία Devotec δημιούργησε τον μικρότερο φορτιστή για smartphones

παγκοσμίως, που υπόσχεται να δώσει στην αγαπημένη σου συσκευή λίγη παραπάνω ενέργεια όποτε την χρειαστεί. Για την ακρίβεια, 220mAh. Σύμφωνα με την εταιρεία, σε ένα σύγχρονο smartphone αυτό μεταφράζεται σε περίπου 20 με 30 λεπτά χρόνο ομιλίας ή μερικές ώρες σε κατάσταση αναμονής. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι τουλάχιστον 500 κύκλοι φόρτισης / εκφόρτισης.

Αναμένεται να κοστίζει $25 (ή περίπου €19,5) και η εταιρεία αναζητούσε χρηματοδότηση $20.000 μέσω του Kickstarter –την οποία ήδη εξασφάλισε. Τα 500 πρώτα άτομα που υποστήριξαν το project μάλιστα, αγόρασαν τον φορτιστή στην τιμή των $15. Είναι βέβαιο πάντως ότι πέρα απ’ την χρηστικότητα, αυτό που κέρδισε τους καταναλωτές είναι το design του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες, δες εδώ τη σελίδα του project στο Kickstarter.

Keywords
Τυχαία Θέματα