Οι νέες λύσεις Kaspersky 2012 διαθέσιμες στην ελληνική αγορά

Τα Kaspersky Anti-Virus 2012 και Kaspersky Internet Security 2012 κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά από την Talos Software & IT Ltd, αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων της Kaspersky Lab.

Δελτίο Τύπου

Οι

παράνομες δραστηριότητες στο Διαδίκτυο είναι πλέον καθημερινότητα και όλοι οι χρήστες μπορεί να εκτεθούν σε κακόβουλα προγράμματα, ιστοσελίδες phishing και μηνύματα spam. Τα προσωπικά δεδομένα και οι υπολογιστές μπορούν να παραμείνουν ασφαλείς, μόνο αν διαθέτουν μια δυναμική «ασπίδα» απέναντι στις ψηφιακές απειλές. Οι εκδόσεις των λύσεων Kaspersky Anti-Virus και Kaspersky Internet Security για το 2012, οι οποίες διατίθενται στα Ελληνικά από την Talos Software & IT Ltd, αξιοποιούν πλήρως το «τεχνολογικό» οπλοστάσιο της Kaspersky Lab, ώστε οι χρήστες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στις σύγχρονες απειλές και να απολαμβάνουν μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης του Internet.

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο έχει πλέον εξαπλωθεί γιατί οι σύγχρονοι hackers ενδιαφέρονται απλώς να αποσπάσουν χρήματα και προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες του Internet. Σε αντίθεση με το παρελθόν, το hacking δεν είναι πλέον προνόμιο κάποιας ιδιοφυΐας, αλλά μια δραστηριότητα που μπορούν υλοποιήσουν κοινοί απατεώνες, οι οποίοι χρησιμοποιούν ψηφιακά μέσα και τεχνικές social engineering για να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Οι νέες λύσεις Kaspersky Anti-Virus 2012 και Kaspersky Internet Security 2012 βασίζονται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας. Οι λύσεις προστατεύουν τους χρήστες του Internet από άγνωστα και επικίνδυνα κακόβουλα προγράμματα, αναλύοντας τη συμπεριφορά ύποπτου λογισμικού. Στη συνέχεια ενημερώνει σχετικά τα cloud συστήματα της Kaspersky Lab, τα οποία προσφέρουν real-time πληροφόρηση για τις αναδυόμενες απειλές. Έτσι, οποιοδήποτε ύποπτο πρόγραμμα εντοπίζεται και αφαιρείται, προτού βλάψει τα δεδομένα ή τον υπολογιστή ενός χρήστη.

Οι λύσεις Kaspersky Anti-Virus 2012 και Kaspersky Internet Security 2012 ειδοποιούν αυτόματα το χρήστη για τα links που πιθανόν οδηγούν σε ιστοσελίδες spam ή phishing. Έτσι, το surfing στο Διαδίκτυο είναι πιο ασφαλές και δεν υπάρχει κίνδυνος να κλαπούν τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών από απατεώνες. Οι λύσεις της Kaspersky Lab διαθέτουν ένα έξυπνο σύστημα ενημέρωσης των βάσεων δεδομένων, οι οποίες ανανεώνονται όταν και όποτε υπάρχει ανάγκη, με βάση τη δραστηριότητα ενός χρήστη. Έτσι, δραστηριότητες όπως το chat με τους φίλους στο Facebook ή η παρακολούθηση ενός video στο YouTube γίνονται χωρίς διακοπή.

Το interface των λύσεων έχει σχεδιαστεί από την αρχή και είναι ακόμη πιο φιλικό στη χρήση, περιλαμβάνοντας εικονίδια που βοηθούν κάθε χρήστη, από τον αρχάριο έως και τον πιο έμπειρο. Επιπλέον, τα νέα προϊόντα της Kaspersky Lab εξασφαλίζουν ότι δε χρειάζεται να γίνονται συχνές ή περίπλοκες αλλαγές στις ρυθμίσεις. Οι αρχικές ρυθμίσεις έχουν βελτιστοποιηθεί, ώστε να προσφέρεται η μέγιστη προστασία με τη μικρότερη δυνατή εμπλοκή του χρήστη. Αξιοποιώντας τους cloud πόρ

Keywords
Τυχαία Θέματα