Motorola Motoactv – η απόλυτη συσκευή fitness;

Αυτόνομη συσκευή fitness και player μουσικής βασισμένη σε Android.

Ξεχωριστή θέση στο τελευταίο event της Motorola –πέρα απ’ το κορυφαίο Droid RAZR– είχε και το Motorola Motoactv, μια νέα αυτόνομη fitness

συσκευή. Η εταιρεία μάλιστα χαρακτηρίζει το Motoactv ως την απόλυτη μίξη μουσικής και fitness και είναι γεγονός πως, τουλάχιστον από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, είναι ίσως η πιο ισχυρή συσκευή της κατηγορίας που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Το Motoactv, που θυμίζει έντονα iPod Nano, διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 1,6” (ανθεκτική στον ιδρώτα, στη βροχή αλλά και στις γρατζουνιές), επεξεργαστή 600MHz, τρέχει Android και ζυγίζει 35 γραμμάρια. Είναι αρκετά πιο ογκώδες από το player της Apple, όμως αυτό οφείλεται στα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς στο σώμα του φιλοξενείται και δέκτης GPS.

Μπορεί να φορεθεί σαν ρολόι και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με εσωτερική μνήμη 8GB και 16GB, για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική ενώ αθλείσαι. Διαθέτει επίσης ραδιόφωνο FM και ένας «ηχητικός προπονητής» αναλαμβάνει να σε ενθαρρύνει για να πετύχεις καλύτερες επιδόσεις στην προπόνησή σου. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου με κόστος για το μοντέλο των 8GB $249. Φθηνό δεν το λες σε καμία περίπτωση, όμως οι απανταχού fitness fans είναι βέβαιο πως θα εκτιμήσουν τις δυνατότητές του. Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα