Νέα γκάμα φωτογραφικών μηχανών Sony Cyber-shot

17:48 2/3/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά νέα μοντέλα παρουσίασε η Sony.

Δελτίο Τύπου

Δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρετε μία μεγάλη και ογκώδη φωτογραφική μηχανή για να τραβάτε εντυπωσιακά και με βάθος κοντινά πλάνα. Με τα τελευταία μοντέλα ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot™ της Sony, απολαμβάνετε ζουμ υψηλής ποιότητας και εκπληκτικές εικόνες με πολλές λεπτομέρειες.

 

Καθαρότερες

και σταθερότερες εικόνες με υψηλό ζουμ από μία compact φωτογραφική μηχανή

Κάνοντας την αρχή με τις φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot™ HX20V, WX100 και W690, ένας εξαιρετικά λεπτός προηγμένος ασφαιρικός φακός χαρίζει πολύ μεγάλο ζουμ. Ο λεπτομερής οπτικός σχεδιασμός έχει ως αποτέλεσμα έναν λεπτό φακό, ικανό να αυξάνει τη μέγιστη μεγέθυνση χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα της εικόνας ή την οπτική απόδοση. Στην περίπτωση της WX100, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα εντυπωσιακό οπτικό ζουμ 10x σε μία φωτογραφική μηχανή με πάχος μόλις 17,5 χλστ., στο πιο λεπτό της σημείο.

Μέσω της τεχνολογίας By Pixel Super Resolution (εκτός από τις φωτογραφικές μηχανές W690, H90) διπλασιάζεται το εύρος του οπτικού ζουμ χωρίς να θυσιάζεται το παραμικρό στην ποιότητα της εικόνας ή την ανάλυση της. Με το Clear Image Ζουμ, το οποίο φτάνει μέχρι και 60x στην HX200V, θα απολαύσετε κοντινά πλάνα γεμάτα εκπληκτικές λεπτομέρειες, με μεγαλύτερη πιστότητα και ακρίβεια συγκριτικά με το συμβατικό ψηφιακό ζουμ.

Την υψηλή απόδοση του ζουμ των νέων φωτογραφικών μηχανών έρχεται να συμπληρώσει η λειτουργία Optical SteadyShot, η οποία πλέον παρέχει βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας στο ζουμ, τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε λήψεις βίντεο. Ένα εξελιγμένο γυροσκόπιο, σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη επεξεργασία, προσθέτουν ό,τι χρειάζεται για να διορθώνεται το κούνημα της μηχανής σε κάθε σκηνή. Θα απολαμβάνετε καθαρότερη εικόνα και λιγότερη θολότητα στις λήψεις φωτογραφιών και βίντεο, ακόμα και σε μεγάλα εστιακά μήκη όπου το κούνημα της μηχανής είναι εντονότερο.

 

Δυναμικά χαρακτηριστικά που διευρύνουν τις καλλιτεχνικές επιλογές λήψης

Η τεχνολογία Extra High Sensitivity technology*2 (εκτός από τις σειρές W690 και H90) διευρύνει τις δυνατότητες φωτογράφισης, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μέγιστη ευαισθησία αγγίζει πλέον τις προδιαγραφές του προτύπου ISO 12800, παρέχοντας περισσότερες ευκαιρίες για εύκολες, αυθόρμητες λήψεις με τη μηχανή στο χέρι και χωρίς φλας. Χάρη στον αισθητήρα Exmor R™ CMOS και τον επεξεργαστή υψηλής ταχύτητας BIONZ, τα επίπεδα θορύβου έχουν μειωθεί σημαντικά σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα Cyber-shot™*3. Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας τη διαφορά στις πεντακάθαρες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό – από ατμοσφαιρικά πορτρέτα μέχρι φωτογραφίσεις εσωτερικών χώρων.

Οι επιλογές για αυθόρμητες λήψεις είναι περισσότερες χάρη στην αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας που κλειδώνει το θέμα σας σε ελάχιστο χρόνο, δηλαδή σε 0,13 δευτερόλεπτα σε φως ημέρας (εκτός από τις W690, H90 και TX20). Σαφώς ταχύτερη είναι και η απόδοση αυτόματης εστίασης AF στα 0

Keywords
Τυχαία Θέματα