Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση (3.5) του LibreOffice

Πολλά νέα χαρακτηριστικά στη δωρεάν σουίτα γραφείου.

Σε περιόδους κρίσης, οτιδήποτε δωρεάν είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο. Το θετικό είναι πως στην περίπτωση του LibreOffice, το “δωρεάν” δεν σημαίνει και εκπτώσεις στα χαρακτηριστικά –τουλάχιστον για τον μέσο χρήστη. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το LibreOffice είναι αυτή τη στιγμή

η πιο πλήρης δωρεάν εναλλακτική πρόταση στις σουίτες γραφείου (μια κατηγορία στην οποία κυριαρχεί το Office της Microsoft) και δημιουργήθηκε από μέλη του OpenOffice.org που αποχώρησαν τον Σεπτέμβριο του 2010 από το project και σχημάτισαν το “The Document Foundation”.

Το LibreOffice 3.5 είναι η πιο «πλούσια» έκδοση μέχρι σήμερα και αποτελείται από τις εφαρμογές Writer, Calc, Impress, Draw, Math και Base που υπόσχονται να καλύψουν όλες σου τις ανάγκες. Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται ο μετρητής λέξεων πραγματικού χρόνου στο Writer, η υποστήριξη έως και δέκα χιλιάδων υπολογιστικών φύλων ανά workbook στο Calc, η δυνατότητα ενσωμάτωσης multimedia υλικού στο Impress και το βελτιωμένο εργαλείο online ελέγχου αναβαθμίσεων.

Για να κατεβάσεις το LibreOffice 3.5 στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή (και στα Ελληνικά) κάνε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα