Galaxy Tab 2 7.0 από τη Samsung

Με Ice Cream Sandwich και διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz.

Η Samsung προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του πρώτου δεύτερης γενιάς Galaxy Tab, ονόματι Galaxy Tab 2 7.0. Υποθέτουμε

ότι το μοντέλο με οθόνη 10 ιντσών, που θα αποτελέσει και τη ναυαρχίδα της εταιρείας, θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress (στα τέλη Φεβρουαρίου).

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, η αλήθεια είναι ότι το 7άρι Galaxy Tab 2 δεν εντυπωσιάζει, όμως οι επιδόσεις του αναμένονται άκρως ικανοποιητικές για τις διαστάσεις του. Η οθόνη των επτά ιντσών έχει ανάλυση 1024x600 pixels και στην καρδιά του βρίσκεται ένας διπύρηνος επεξεργαστής 1GHz, σε συνδυασμό με 1GB RAM. Στην πίσω πλευρά του φιλοξενείται μια κάμερα τριών megapixels για τα απολύτως απαραίτητα, ενώ μια δεύτερη VGA στην πρόσοψη αναλαμβάνει την επικοινωνία σου μέσω βίντεο.

Το σημαντικότερο είναι βέβαια ότι το Galaxy Tab 2 7.0 θα κυκλοφορήσει με Android Ice Cream Sandwich, ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα Wi-Fi, Bluetooth και HSPA+ συνδεσιμότητα. Η συσκευή θα κάνει πρεμιέρα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου τον Μάρτιο, σε εκδόσεις 3G και μόνο Wi-Fi και με εσωτερική μνήμη 16 ή 32GB. Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο από το Samsung Forum 2012 της Πράγας.

Keywords
Τυχαία Θέματα