iLuv

Ήρθαν από τη Νέα Υόρκη για να σε συναρπάσουν.

Σχεδιασμένα στη Νέα Υόρκη, την «καρδιά» των νέων trends και βραβευμένα για το design και την τεχνολογία τους, τα υπέροχα, πολύχρωμα αξεσουάρ iLuv ήρθαν για να τα λατρέψεις. Έχοντας επικεντρωθεί στο μοντέρνο κι έξυπνο σχεδιασμό, η iLuv έχει κατακτήσει δεκάδες βραβεία design και καινοτομίας σε

ολόκληρο τον κόσμο. Οι σειρές iLuv περιλαμβάνουν μοντέρνες θήκες, ακουστικά, συσκευές ήχου καθώς και προϊόντα προστασίας των αγαπημένων σου συσκευών. Σε ελκυστικά χρώματα, αμέτρητα σχέδια και προσιτές τιμές για να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν καλύτερα!

Neon Sound (IEP335)

Βάλε τη μουσική και το χρώμα ξανά στη ζωή σου με τα ακουστικά υψηλών επιδόσεων Neon Phone. Σχεδιασμένα για να γίνουν το καθημερινό σου ζευγάρι ακουστικών, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην χρήση και το ενσωματωμένο χειριστήριο σου επιτρέπει να χειριστείς την αναπαραγωγή μουσικής, να αυξομειώσεις την ένταση, καθώς και να απαντήσεις κλήσεις. Κυκλοφορούν σε 8 χρωματικούς συνδυασμούς.

Τιμή €19,99

Parasol (ICG7P303)

Προσάρμοσε την κομψή και πολύχρωμη θήκη Parasol στην τσάντα σου. Από εδώ και στο εξής, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για το πολύτιμό σου iPhone 5. Η συγκεκριμένη θήκη, εκτός του ότι θα κρατήσει το smartphone άθικτο στην πορεία του χρόνου, σου δίνει και άμεση πρόσβαση σε αυτό, οποτεδήποτε το χρειαστείς. Όσο για το ύφασμά της, είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Τιμή €14,99

Gelato (ICΑ7T306)

Προστάτευσε το iPhone 5 σου με μια μαλακή και ευλύγιστη θήκη που παρότι είναι απλή, δεν παύει να είναι και εξαιρετικά στιλάτη, χάρη στα ολοζώντανά της χρώματα και την υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής.

Τιμή €14,99

MobiOne (ISP145)

Ο τέλειος ήχος μπορεί να σε ακολουθήσει όπου κι αν πηγαίνεις με το smartphone, το tablet σου, ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με ενσωματωμένο Bluetooth. Οτιδήποτε κάνεις, κάν’ το «δυνατά» με το επαναφορτιζόμενο, ασύρματο ηχείο Bluetooth με ενσωματωμένο μικρόφωνο, MobiOne. Η τέλεια ηχητική απόδοση, το ενισχυμένο μπάσο, το ξεχωριστό design και η σούπερ τιμή καθιστούν το MobiOne την ιδανική λύση στα φορητά ηχεία. Άσε που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν hands-free ηχείο για τις κλήσεις σου!

Τιμή €49,99

Pulse (ICA7T325)

Η θήκη Pulse για iPhone 5 αποτελείται από δύο διαφορετικά στρώματα, για να δημιουργήσει μια πρωτότυπη αντίθεση χρωμάτων. Το πρώτο στρώμα καλύπτει την πλάτη και τις πλευρές του iPhone 5 (διατηρώντας φυσικά την πρόσβαση στα πλήκτρα), ενώ το δεύτερο προσθέτει ραβδώσεις που απορροφούν τους κραδασμούς για έξτρα προστασία –και σούπερ φυσικά εμφάνιση.

Τιμή €24,99

Διάθεση Intertech, 210-9692341, www.intertech.gr

Keywords
Αναζητήσεις
γερμανος πολυχρωμα ακουστικα iluv
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U