Εύκολη πρόσβαση για μεγαλύτερη άνεση από το νέο ψυγείο ντουλάπα της LG

14:47 5/5/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Το GS9366NECZ προσφέρει στους καταναλωτές αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας και λειτουργικότητα.

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο ψυγείο ντουλάπα side-by-side GS9366NECZ, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην εκδήλωση LG Innovative Festival (InnoFest) 2013 στο Βερολίνο.

Το GS9366NECZ είναι

εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που διευκολύνουν το χρήστη όπως η διπλή σχεδίαση Door-in-Door, όπου το ψυγείο μπορεί να ανοίξει με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντας στους καταναλωτές γρήγορη πρόσβαση στα αγαπημένα τους σνακ και τα ποτά. Ακόμη, η σχεδίαση Door-in-Door επιτρέπει την προσαρμογή ατομικών χώρων αποθήκευσης, για κάθε μέλος της οικογένειας με τα εύκολης πρόσβασης συρτάρια να είναι ιδανικά για παιδιά, ενώ οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν σε ψηλότερα ράφια τα προϊόντα της προτίμησής τους. Το ψυγείο είναι επιπλέον αξιόπιστο και ενεργειακά αποδοτικό χάρη στην τεχνολογία Linear Compressor (Γραμμικός Συμπιεστής) της LG, ενώ επίσης η εταιρεία παρέχει 10 χρόνια εγγύηση για την καλή λειτουργία του.

«Το νέο ψυγείο της LG προσφέρει σημαντικά οφέλη στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην απόδοση και στη σωστή και υγιεινή διατήρηση των τροφίμων, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα λειτουργικό», δήλωσε ο κ. Μάνθος Πάγκαλος, Senior Sales Manager Οικιακών Συσκευών και Κλιματισμού της LG Electronics Hellas. «Η LG επικεντρώνεται ιδιαίτερα στις έξυπνες τεχνολογίες, οι οποίες κάνουν την καθημερινή ζωή ακόμα πιο εύκολη. Συγκεκριμένα, η Door-in-Door τεχνολογία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του πολυεπίπεδου σχεδιασμού υπογραμμίζοντας την επιτομή της λειτουργικότητας και του στυλ

Η τεχνολογία Linear Compressor (Γραμμικός Συμπιεστής) της LG προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, καθώς συμβάλλει στη φρεσκάδα των τροφίμων, στη μείωση των θορύβων, στη δυνατή απόδοση και στη μεγάλη διάρκεια ζωής του ψυγείου. Η συγκεκριμένη τεχνολογία ελέγχει αποδοτικά την ψυκτική ισχύ εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια.

Επιπλέον, το νέο ψυγείο διαθέτει σύστημα φίλτρου Pure N Fresh το οποίο απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές από το ψυγείο. Με το λεπτό σχεδιασμό του, ο νέος ενσωματωμένος στην πόρτα παγοποιός εξοικονομεί χώρο, προσφέροντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές για μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης στην πόρτα και στα ράφια του ψυγείου. Παρά το γεγονός ότι προσφέρει περισσότερους χώρους, το νέο ψυγείο της LG διατηρεί το ίδιο πρότυπο εξωτερικό μέγεθος για την κατηγορία του. Aκόμη, τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το Easy Open Handle επιτρέπει στους καταναλωτές να ανοίξουν το ψυγείο τους με μεγαλύτερη ευκολία, δίνοντας μία επιπλέον νότα κομψότητας και υψηλής αισθητικής.

Οι έξυπνες τεχνολογίες του ψυγείου GS9366NECZ της LG παρέχουν υψηλή απόδοση, ευκολία και λειτουργικότητα στους καταναλωτές, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους και ταυτόχρονα στην εξοικονόμηση ενέργειας, γιατί Life’s Good!

Keywords
Τυχαία Θέματα