Η Marissa Mayer συνεχίζει τις επενδύσεις με την Yahoo!

15:51 3/5/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Νέο απόκτημα της εταιρείας η δημοφιλής εφαρμογή Astrid.

Την εξαγορά της mobile «to-do» εφαρμογής Astrid ανακοίνωσε η Yahoo! πριν λίγα εικοσιτετράωρα. Μια από τις πολυάριθμες εξαγορές στις οποίες έχει προχωρήσει η Marissa Mayer (CEO της Yahoo!) από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας.

Το Astrid είναι διαθέσιμο για Android, iOS

και σε συνδυασμό με την διαδικτυακή έκδοσή του, θεωρείται μια απ’ τις καλύτερες υπηρεσίες «to-do» (ή αλλιώς διαχείρισης εργασιών) της αγοράς. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που το έκαναν να ξεχωρίζει ήταν η δυνατότητα προσθήκης καταχωρήσεων μέσω του Siri στο iOS, η συνεργασία με το Google Calendar, η δυνατότητα του χρήστη να μοιράζεται τις λίστες του και πολλά άλλα.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της εξαγοράς, όμως από την ανάρτηση στο επίσημο blog που υπογράφεται από τον Jon Paris, συνιδρυτή του Astrid, είναι εμφανές ότι η υπηρεσία θα σταματήσει τη λειτουργία της –τουλάχιστον ως έχει. Για την ακρίβεια, ο Paris αναφέρει πως για τις επόμενες 90 ημέρες το Astrid θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, χωρίς ωστόσο να δέχεται νέους, premium συνδρομητές. Επιπλέον, το Astrid θα επικοινωνήσει σύντομα με τα 4 εκατομμύρια χρήστες του, ενημερώνοντάς τους για το πώς θα μπορέσουν να κατεβάσουν από την υπηρεσία τα δεδομένα τους.

Με την Yahoo! να εστιάζει ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες στο mobile κομμάτι, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία των ανθρώπων του Astrid.

Keywords
Τυχαία Θέματα