Αναβαθμισμένη εφαρμογή Nokia Drive για τα Lumia smartphones

Με offline δορυφορική πλοήγηση και alerts παράβασης ορίου ταχύτητας.

Μια πολύ σημαντική αναβάθμιση της εφαρμογής Nokia Drive είναι διαθέσιμη για τους κατόχους Lumia smartphones με Windows Phone. Σημαντική, επειδή φέρνει μαζί της το χαρακτηριστικό που ενδιαφέρει τους περισσότερους χρήστες: δυνατότητα κατεβάσματος

του χάρτη μιας χώρας στη συσκευή, για δορυφορική πλοήγηση ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρόσβαση στο Internet –πολύ σημαντικό τους συνδρομητές προγραμμάτων με λίγα MB δεδομένων, καθώς και για όσους ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό. Επιπλέον, η νέα έκδοση του Nokia Drive φροντίζει να σε ενημερώνει για παράβαση των ορίων ταχύτητας.

Κατά τα άλλα, νέες εκδόσεις έχουμε και για τις εφαρμογές Nokia Maps και Nokia Transport. Το μεν Nokia Maps δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιράζονται πιο εύκολα με τους φίλους τους τα αγαπημένα τους σημεία (ενώ παρέχει και πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους, όμως η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα), το δε Nokia Transport προσφέρει πλέον πληροφορίες για τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς 510 πόλεων σε 46 χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα