H devolo ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα

Μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων Media Markt.

Δελτίο Τύπου

H devolo AG, πρωτοπόρος στην παροχή προϊόντων δικτύωσης τεχνολογίας dLAN, ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην Ελλάδα, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο των καταστημάτων του ομίλου Media Markt, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη.

Η Media Markt, διαθέτει συνολικά δέκα καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από επώνυμα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Στη βασική γκάμα προϊόντων της devolo που διατίθενται μέσα από τα καταστήματα Media Markt, περιλαμβάνονται τα επιλεγμένα μοντέλα dLAN-200 και dLAN-500-Adapters καθώς και η λύση multimedia streaming, Vianect Air TV HD. Να σημειώσουμε ότι τα προϊόντα dLAN της devolo εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος (μονοφασικό ή τριφασικό) για τη μεταφορά δεδομένων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το υπάρχον καλώδιο ρεύματος σε ένα σπίτι ή σε μία επιχείρηση παρέχει διπλή λειτουργία και γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει πλέον όλους τους υπολογιστές, αλλά και δικτυακής ικανότητας συσκευές (π.χ Smart TV, Media & Blu Ray Players με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα δίκτυο.

 

Συνδυασμένες ενέργειες και ποιοτική ενημέρωση του κοινού

H συνεργασία της devolo με την Media Markt, δεν σταματά όμως μόνο στην παρουσία των προϊόντων devolo στα ράφια των καταστημάτων Media Markt, αλλά επεκτείνεται περαιτέρω με συνδυασμένες ενέργειες προώθησης και εξοικείωσης του κοινού με την τεχνολογία και τα προϊόντα dLAN. Η devolo Ελλάδος έχει αναπτύξει για το σκοπό αυτό ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας των προϊόντων της απευθείας στα σημεία πώλησης. Τα προϊόντα συνοδεύονται από το απαραίτητο διαφημιστικό υλικό, ενώ σε ειδικές οθόνες προβάλλονται βίντεο για τους dLAN Adapters καθώς και τα πλεονεκτήματα της λύσης Vianect Air TV HD. Για την επίτευξη υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών, άρτια καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι συνεργάτες της devolo Ελλάδος, ενημερώνουν επιτόπου τους πελάτες και απαντούν σε κάθε τους απορία σχετικά με τα προϊόντα και την ενσωματωμένη τεχνολογία.

 

24ωρη τεχνική υποστήριξη

Παράλληλα με τις παραπάνω ενέργειες και δίνοντας προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της, η devolo Ελλάδος ξεκινά και τη νέα υπηρεσία 24ωρης τηλεφωνικής τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών. Τόσο οι πελάτες dLAN, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της devolo, μπορούν να καλούν στον αριθμό +22210 84387 και να ζητούν πληροφορίες ή να λύνουν τις απορίες τους από το εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της devolo.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξε το δίκτυο καταστημάτων Media Markt, όσον αφορά στα προϊόντα dLAN, προκειμένου να τα εντάξει στο προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο. Με τη συμφωνία μας αυτή, δεν επιτύχαμε μόνο τη διανομή των προϊόντων devolo, αλλά και την ιδανική παρουσίαση αυτών με συνδυασμένες ενέργειες και εκπαιδευμένο προσωπικό», δήλωσε ο κος Πέτρος Κοντζίνος, γενικός διε

Keywords
Τυχαία Θέματα