Valentine's Gadgets

Αυτή τη χρονιά, γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων ξεχωριστά...

PIXEL HEART MUG

Θέλεις να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου για κάποιον που είναι κολλημένος με την τεχνολογία και τα video games; Μόλις βρήκες το κατάλληλο δώρο! Η κούπα Pixel Heart Mug είναι διακοσμημένη με μια «πιξελιασμένη» καρδιά βγαλμένη από την εποχή των 8-bit γραφικών, που αλλάζει χρώμα από μαύρο σε κόκκινο, όταν τοποθετηθεί στο εσωτερικό της ένα

ζεστό ρόφημα. Τέλεια.

Διάθεση Firebox, www.firebox.com Τιμή €11,59

NAUGHTY DOTS

Στην παιδική ηλικία διασκεδάζαμε πολύ με τα παζλ τύπου «ενώστε τις τελίτσες». Ξέρεις, τα παζλ στα οποία ενώνεις με γραμμές τους διαδοχικούς αριθμούς για να αποκαλυφθεί τι κρύβεται στην κάθε ζωγραφιά. Το βιβλίο Naughty Dots ακολουθεί την ίδια ακριβώς φιλοσοφία μόνο που οι τελίτσες έχουν γίνει λίγο πιο… άτακτες, αφού κρύβουν πιο «σέξι» σκίτσα με στάσεις του σεξ.

Διάθεση Firebox, www.firebox.com Τιμή €11,59

SEX PLAY

Θέλεις εκπλήξεις, συγκινήσεις και προκλήσεις; Θα δοκίμαζες τα πάντα σε λογικά πλαίσια; Πιάσε το άλλο σου μισό από το χέρι και μπες στο παιχνίδι: να είστε έτοιμοι για τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας… Πάνω από 60 εξωφρενικοί τρόποι για να ερεθιστείτε και να διασκεδάσετε παίζοντας έξυπνα και απρόβλεπτα ερωτικά παιχνίδια. Είναι εύχρηστο και πάει παντού.

Διάθεση Ιανός, 2310-221113, www.ianos.gr Τιμή €14,55

SCANIT ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Εφόσον διαβάσεις i-TECH4u, πρέπει σίγουρα να βρεις έναν πιο «τεχνολογικό» τρόπο για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Στείλε λοιπόν τις ευχές σου στο άλλο σου μισό (ή στο wannabe άλλο μισό) μέσα από τις νέες διαδραστικές κάρτες ScanIT. Οι συγκεκριμένες κάρτες είναι ήδη ενημερωμένες με περιεχόμενο που έχει σχέση με την αγάπη και τον ερώτα –και εμφανίζουν διαφορετικό περιεχόμενο σε κάθε σκανάρισμα.

Διάθεση ScanIT 4Experience, 210-6107905, www.scanit.gr Τιμή €6,90

HANDCUFFS WITH MULTICOLORED STONES

Δεν είναι όλος ο κόσμος εξοικειωμένος με τα ερωτικά παιχνίδια με χειροπέδες. Αν θέλεις ωστόσο να τις κάνεις πιο ελκυστικές για την κοπέλα σου, μπορείς να επιλέξεις τις συγκεκριμένες, που είναι διακοσμημένες με στρασάκια διαφόρων χρωμάτων σε όλη τους την επιφάνεια. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται δύο μεταλλικά κλειδιά (προσοχή μην τα χάσεις) και θήκη αποθήκευσης.

Διάθεση Eros Megastores, 231 0510420, www.sexshop.gr Τιμή €27,92

PINK HEART PADDLE

Μια φαινομενικά αθώα καρδιά σε ροζ χρώμα, που μπορεί ωστόσο να χρησιμοποιηθεί για πιο «άγρια» παιχνίδια στο κρεβάτι –τουλάχιστον η εμφάνισή της δεν τρομάζει με την πρώτη ματιά. Έχει διαστάσεις 25x19 εκατοστά και είναι κατασκευασμένη από βινύλιο. Μόνο μην το παρακάνεις αν είναι η πρώτη φορά…

Διάθεση Bonadiva, 210-3302227, www.bonadiva.com Τιμή €18,90

LOVE SURPRISE

Ένα δώρο πραγματική έκπληξη, αφού πρόκειται για ένα κουτί γεμάτο με ερωτικά αξεσουάρ (και για τα δύο φύλα) για αισθησιακά παιχνίδια. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι πως η συσκευασία δεν προδίδει σε καμία περίπτωση το περιεχόμενό του. Ελπίζουμε μόνο το έτερό σου ήμισυ να μην περιμένει κάτι πιο ρομαντικό…

Διάθεση Adam & Eve, 2310-515404, www.adameve.gr Τιμή €28,90

SPIN THE BOTTLE

Μια διαφορετική και αρκετά πιο πονηρή εκδοχή του παιχνιδιού που πολλοί από εμάς λάτρεψαν στα εφηβικά μας χρόνια. Για δύο έως έξι άτομα, το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετηθεί στη βάση ένας από τους τρεις δίσκους «εντολών» και στη συνέχεια να περιστραφεί η μπουκάλα.

Διάθεση Blue Box, 2310-908337, www.sexblue-box.gr Τιμή €8,05

FLEUR D’ AMOUR

Ένα ψεύτικο τριαντάφυλλο που κοστίζει πολύ λιγότερο από ένα μπουκέτο αληθινών και ενδέχεται να σε κάνει να περάσεις πολύ καλύτερα. Βλέπεις στο εσωτερικό των πετάλων του βρίσκονται τυπωμένες μια σειρά από εντολές, τις οποίες πρέπει να «εφαρμόζει» το κάθε μέλος του ζευγαριού στο άλλο, μαδώντας ένα φύλλο κάθε φορά.

Διάθεση OLA4U, 210-6754958, www.sexonlineshop.gr Τιμή €6,90

SCULPT YOUR ONE GIRLFRIEND / KNIT YOUR OWN BOYFRIEND

Στις μέρες μας είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρει κανείς τον ιδανικό ή την ιδανική σύντροφο. Μην το βάζεις κάτω: με αυτά τα gadgets μπορείς να… πλέξεις τον απόλυτο «γκόμενο» ή να δημιουργήσεις την πιο όμορφη «γκόμενα» με πηλό! Αν στην παρέα σου υπάρχουν άτομα που δεν έχουν κάποιον/κάποια στη ζωή τους αυτή την περίοδο, αυτό το δώρο θα τους φτιάξει την διάθεση.

Διάθεση I Want One of Those, www.iwoot.com Τιμή €11,65 / 10,35

SEX POSITION CARDS

Γιατί να γιορτάζεις την γιορτή των ερωτευμένων μόνο μία φορά το χρόνο; Αυτές οι κάρτες των 52 διαφορετικών στάσεων σου εξασφαλίζουν ότι για κάθε μια εβδομάδα του χρόνου θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και μια καινούργια στάση στο σεξ. Κάθε κάρτα περιλαμβάνει φυσικά αναλυτικές πληροφορίες και tips για την σωστή εκτέλεσή της.

Διάθεση OLA4U, 210-6754958, www.sexonlineshop.gr Τιμή €11,90

LOVERS EDIBLE CANDY STRING

Σκίσιμο εσωρούχων; Αποδεικνύει πάθος, σαφώς, όμως στις μέρες μας είναι λιγάκι ξεπερασμένο. Με τα Lovers Edible Candy String για άνδρες και γυναίκες, μπορείς πλέον να φας το εσώρουχο του/της συντρόφου σου –εξάλλου ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Πόσες καραμέλες μπορεί να φάει κανείς βέβαια είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία…

Διάθεση Eros Art, 210-6914030, www.erosart.gr Τιμή €12,30 (γυναικείο) / €11,70 (ανδρικό)

HEART KISSING LOVE TESTER

Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν πρέπει να τον ξοδεύεις σε σχέσεις που είναι από την αρχή καταδικασμένες να αποτύχουν. Πώς μπορείς βέβαια να γνωρίζεις κάτι τέτοιο αν δεν είσαι η Άση Μπήλιου; Πολύ απλά, με το Heart Kissing Love Tester: κρατάτε μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει την καρδιά στα χέρια σας, δίνετε ένα φιλί στο στόμα κι αν υπάρχει «χημεία» αυτή θα παίξει το «Love is in the Air». Κάψιμο;

Διάθεση Play.com, www.play.com Τιμή €8,99

HIS AND HERS LUXURY BOTTLE OPENER

Το His and Hers Luxury Bottle Opener είναι ένα δώρο που απευθύνεται στους λίγο πιο ρομαντικούς. Αποτελείται από δύο μπρελόκ σε σχήμα γυναίκας και άνδρα, για να μπορεί το ζευγάρι να τα έχει πάντα μαζί του. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται και σαν ανοιχτήρια για μπύρες –ακόμα και να χωρίσεις δηλαδή την επόμενη ημέρα, το μπρελόκ που θα σου μείνει στο χέρι θα έχει μια χρησιμότητα.

Διάθεση Play.com, www.play.com Τιμή €12,99

Keywords
Τυχαία Θέματα