To Lumia 525 ανακοίνωσε η Nokia

Το πιο προσιτό Windows Phone με 1GB RAM.

Τι κάνεις όταν έχεις στη γκάμα των συσκευών σου ένα best seller του οικοσυστήματος το οποίο εκπροσωπείς; Πολύ απλά, το κάνεις ακόμα καλύτερο. Πάρε για παράδειγμα το Nokia Lumia 520: χάρη στο χαμηλό του κόστος και την καλή ποιότητα κατασκευής, έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα smartphones

με Windows Phone. Ωστόσο με μόλις 512MB RAM, δε μπορούσε να έχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του marketplace.

Γι’ αυτό λοιπόν η Nokia ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά την βελτιωμένη εκδοχή του, ονόματι Lumia 525. Η σημαντικότερη διαφορά σε σύγκριση με το Lumia 520 είναι πως το νέο smartphone διαθέτει 1GB RAM. Κατά τα άλλα, δεν άλλαξαν πολλά: βασίζεται στον ίδιο διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon χρονισμένο στο 1GHz, η οθόνη των 4 ιντσών έχει ανάλυση 480x800 pixels, η εσωτερική μνήμη των 8GB μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD και η κάμερα των 5MP στην πίσω πλευρά είναι μεν αυτόματης εστίασης, αλλά δεν διαθέτει φλας. Δεν πρέπει επίσης να παραλείψουμε να αναφέρουμε πως τα καλύμματα της πίσω πλευράς είναι εναλλάξιμα.

Έτσι κι αλλιώς, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Lumia 525 αναμένεται να είναι η τιμή του, που λογικά θα κινηθεί στα επίπεδα του Lumia 520 (όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά).Μέχρι να το δούμε όμως στα ράφια των καταστημάτων (άγνωστο προς το παρόν το πότε και με τη Nokia να δηλώνει πως δεν θα κυκλοφορήσει σε Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο), ρίξε μια ματιά στο promo βίντεο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα