H MediaTek επιστρατεύει τη Gameloft για τον οχταπύρηνο επεξεργαστή της

Βίντεο με αναβαθμισμένα γραφικά στο Modern Combat 5.

Όταν παρουσιάζεις ένα πρωτοποριακό προϊόν όπως για παράδειγμα τον πρώτο πραγματικά οχταπύρηνο επεξεργαστή (βλέπε MediaTek MT6592), θα πρέπει να μπορείς να επιδείξεις στους καταναλωτές τι περισσότερο θα τους προσφέρει κατά την χρήση της φορητής του συσκευής.

Γι’ αυτό τον λόγο, η MediaTek συνεργάστηκε με την Gameloft για να παρουσιάσει τη… «Δύναμη των 8». H Gameloft, λοιπόν, «πείραξε» το γνωστό mobile shooter Modern Combat 5 ούτως ώστε να

εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της ολοκαίνουριας οχταπύρηνης CPU της MediaTek και παρουσίασε το αποτέλεσμα σε ένα βίντεο σε σύγκριση με ένα σύστημα βασισμένο σε τετραπύρηνο επεξεργαστή (χωρίς φυσικά να αποκαλύπτεται ποιος είναι αυτός).

Μπορείς να παρακολουθήσεις το σχετικό βίντεο παρακάτω και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Ωστόσο θεωρούμε πως αν η Gameloft δημιουργούσε μια ειδική έκδοση του Modern Combat 5 για κάποιο άλλο SoC όπως για παράδειγμα το Snapdragon 800 ή το πανίσχυρο στα γραφικά Tegra 4, το αποτέλεσμα θα ήταν τουλάχιστον ίδιο –αν όχι καλύτερο. Μην ξεχνάμε πως εκτός από τη CPU, σημαντικότατο ρόλο στα γραφικά παίζει και η GPU του εκάστοτε SoC.

Keywords
Τυχαία Θέματα