GTA San Andreas: έρχεται σε Android, iOS και Windows Phone

Διαθέσιμο εντός του Δεκεμβρίου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Rockstar.

Ένα από τα πιο αγαπημένα Grand Theft Auto όλων των εποχών και μια τεράστια επιτυχία της εποχής του PlayStation 2, το San Andreas, έρχεται τον Δεκέμβριο σε Android, iOS και Windows

Phone.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρίας, το Grand Theft Auto: San Andreas έχει αναβαθμιστεί για τη mobile πρεμιέρα του. Τα remastered γραφικά υπόσχονται δυναμική και λεπτομερή σκίαση, μεγαλύτερο βάθος πεδίου, εμπλουτισμένη χρωματική παλέτα και «ενισχυμένα» μοντέλα χαρακτήρων και αυτοκινήτων, γεγονός που θα το καταστήσει την καλύτερη –τουλάχιστον οπτικά– έκδοση του San Andreas μέχρι σήμερα.

Φυσικά, μιας και ο χειρισμός θα γίνεται κυρίως μέσω των οθονών αφής των φορητών συσκευών, το σύστημα χειρισμού μέσω αφής έχει βελτιωθεί: τα εικονικά πλήκτρα θα εμφανίζονται μόνο όταν ο χρήστης τα χρειάζεται, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές χειρισμού για την οδήγηση. Επιπλέον, το επανασχεδιασμένο σύστημα των checkpoints αναμένεται να βοηθήσει τους gamers στην πορεία τους στο παιχνίδι. Τέλος, η Rockstar ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα παρέχει υποστήριξη για δημοφιλή χειριστήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα