Samsung European Forum 2013

07:19 7/2/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Στόχος της εταιρείας, η δημιουργία νέων εμπειριών για όλους.

Δελτίο Τύπου

Η Samsung Electronics Co, Ltd, πρωτοπόρος παγκοσμίως εταιρεία στα ψηφιακά μέσα και τις τεχνολογίες ψηφιακής σύγκλισης, παρουσίασε τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες που καθορίζουν το όραμά της για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, που η τεχνολογία προσφέρει την ευκαιρία στους καταναλωτές

να ανακαλύψουν έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων.

Με την παρουσίαση της στο European Regional Forum, η Samsung αποκάλυψε το στόχο της δημιουργίας νέων εμπειριών για όλους, μέσα από τη βαθιά κατανόηση της ζωής των καταναλωτών και της διαρκούς επιδίωξης νέων ανακαλύψεων.

«Η Ευρώπη παρουσιάζει δυναμική και εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Samsung, αποτελώντας μια σταθερή πηγή έμπνευσής μας», δήλωσε ο SP Kim, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung Electronics Europe. «Από τις Smart τηλεοράσεις που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία θέασης μέχρι και τις hyper-connected cameras, τις έξυπνες οικιακές συσκευές και τους εύχρηστους υπολογιστές, η Ευρωπαϊκή σειρά προϊόντων μέχρι και σήμερα αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας. Θέλουμε να προσφέρουμε στους ευρωπαίους πελάτες μας όχι μόνο αυτό που περιμένουν, αλλά αυτό που ποτέ δεν είχαν ονειρευτεί ότι είναι δυνατό».

Για την επίτευξη αυτής της υπόσχεσης, η Samsung παρουσίασε σημαντικές καινοτομίες στην τηλεόραση, τις οικιακές συσκευές, τις συνδεδεμένες κάμερες και τους εκτυπωτές. Με την κοινή χρήση καινοτομιών από διαφορετικούς τομείς των δραστηριοτήτων της, η Samsung έχει ενδυναμώσει την αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης με απρόσκοπτη πλοήγηση, διαισθητικό έλεγχο και εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη.

Θέτοντας νέα πρότυπα στην τεχνολογία και στο σχεδιασμό τηλεόρασης

Η Samsung άνοιξε έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων στον τομέα οικιακής ψυχαγωγίας, εισάγοντας τις μεγαλύτερες οθόνες στις τηλεοράσεις, συμπεριλαμβανομένου της πρώτης 85-inch Ultra High Definition TV (UHD TV), της 85S9. Η εκπληκτική σχεδίαση «Timeless Design Gallery» της 85S9 θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της τηλεόρασης, κάνοντάς την να φαίνεται ότι αιωρείται, αντιπαραθέτοντας τον κλασικό μινιμαλισμό με την επιβλητική οθόνη 85-ιντσών.

Η UHD τηλεόραση 85S9 προσφέρει τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από την Full HD, προσδίδοντας απαράμιλλη λεπτομέρεια εικόνας και σαφήνειας. Περιλαμβάνει επίσης την αναβάθμιση της τεχνολογίας, μέσω της οποίας γίνεται αυτόματα μετατροπή περιεχομένου από HD και Full HD σε ανάλυση UHD, προσφέροντας ένα ολόκληρο νέο κόσμο μοναδικής οπτικής εμπειρίας. Η 85S9 καθιστά επίσης την Samsung, την πρώτη μάρκα τηλεοράσεων που προσφέρει υποστήριξη για τον νέο κωδικοποιητή βίντεο υψηλής συμπίεσης, HEVC, η οποία προσφέρει διπλάσια ποιότητα εικόνας για το ίδιο εύρος ζώνης.

Η Samsung εκπληρώνοντας το όραμα της να διαθέσει έναν premium σχεδιασμό τηλεόρασης στους ευρωπαίους καταναλωτές, παρουσίασε επίσης τη ναυαρχίδα της, την τηλεόραση F8500 LED TV. Τα χαρακτηριστικά του Magnum σχεδιασμού της 8500 της Samsung, παρουσιάζουν το πλαίσιο της τηλεόρασης και τη βάση ως μια ενιαία δομή, η οποία ενσωματώνει μια φυσική καμπυλωτή πίσω όψη, κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό όπως και ο υπόλοιπος σκελετός. Είναι εξοπλισμένη με τετραπύρηνο επεξεργαστή για ακόμη υψηλότερη απόδοση.

Τηλεόραση και Ηχητική για την απόλυτη lean back εμπειρία!

Οι Smart τηλεοράσεις της Samsung για το 2013 προσφέρουν ένα μοναδικό, νέο κόσμο δυνατοτήτων σε θέματα αναζήτησης, πλοήγησης και ανακάλυψης περιεχομένου. Η Samsung έχει επανασχεδιάσει πλήρως το Smart Hub 2013, που οργανώνει έξυπνα το περιεχόμενο σε ένα καθαρό, έξυπνο οδηγό επιλογών προκειμένου να παρέχει στο θεατή έναν απλό, πιο έξυπνο τρόπο για να ανακαλύψει και να ζήσει την εμπειρία της τηλεόρασης.

Το νέο Smart Hub περιλαμβάνει την OnTV, την πρώτη τηλεοπτική υπηρεσία στον κόσμο που αναλύει τις on-Air συνήθειες τηλεθέασης των χρηστών και προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις προγράμματος σε πραγματικό χρόνο με την τεχνολογία S-Recommendation. Με τη λειτουργία της τηλεόρασης, θα διατίθενται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα επισκόπηση για τα ενδιαφέροντα θέματα, σύμφωνα με την ημέρα, την ώρα και τις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη – αποτελώντας μια πραγματικά νέα τηλεοπτική εμπειρία.

Με βάση την ηγετική θέση της Samsung στις φορητές συσκευές, η εμπειρία πλοήγησης παραπέμπει σε αυτή που συναντάμε στα smartphones της. Είναι επιπλέον εξοπλισμένες με τις ενισχυμένες motion control δυνατότητες της Samsung, που διαμορφώνουν το Smart Hub σε 5 σελίδες – Τηλεόραση, Ταινίες & Τηλεοπτικές Εκπομπές, Φωτογραφίες, Videos και Μουσική, Social, Apps – εύκολα και διασκεδαστικά.

Αυτή η προηγμένη εμπειρία των χρηστών έχει επεκταθεί σε smartphones και tablets, χάρη στην ηγετική θέση της Samsung στον τομέα της συνδεσιμότητας. Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν και να αναζητήσoυν περιεχόμενο σε ένα tablet, να δουν το περιεχόμενο εξ’ αποστάσεως ή αντικατοπτρισμένο στη Smart TV από ένα tablet.

Σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες αυτό το έτος, η τεχνολογία S-Recommendation θα υποστηριχθεί με την τεχνολογία Voice Interaction της Samsung, με την δυνατότητα πλήρους κατανόησης προτάσεων και φυσικής γλώσσας προκειμένου να προσφέρονται προτάσεις για ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Επιπλέον, η Samsung τήρησε την υπόσχεση της από το 2012 φέρνοντας την εξέλιξη στις τηλεοράσεις με την έλευση του 2013 Evolution Kit. Με την απλή προσθήκη του Evolution Kit σε μία Samsung Smart TV, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη Samsung Smart TV, περιλαμβανομένου του τετραπύρηνου επεξεργαστή και του αναβαθμισμένου Smart Hub.

Τέλος, προκειμένου να ταιριάζει η ηχητική απόδοση με την υπεροχή της οθόνης, η Samsung παρουσιάζει το HW-F751, το πρώτο παγκοσμίως AirTrack, ένα sound bar που μπορεί συνδεθεί με την τηλεόραση μέσω Bluetooth. Η ενσωμάτωσή ενός vacuum tube στο AirTrack- που αποτελεί επίσης μια παγκόσμια πρωτιά- προσφέρει ένα πιο ζεστό, ξεκάθαρο ήχο χωρίς καμία παραμόρφωση. Ο κομψός, ασημένιος μεταλλικός σχεδιασμός του ασύρματου subwoofer συμπληρώνει τον premium σχεδιασμό της Samsung Smart TV.

Απαθανατίζοντας κάθε στιγμή

Η Samsung παραμένει πιστή στο όραμα της SMART CAMERA να προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη φωτογραφική μηχανή και να οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο της ψηφιακής απεικόνισης. Η νεώτερη προσθήκη στη σειρά NX, η NX300 συνδυάζει Wi-Fi sharing με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ταχύτατο Hybrid Auto Focus, σταθερή 3D (still) και video λήψη.

Η NX300 συμπληρώνεται από το φακό NX 45mm F1.8 2D/3D της Samsung, τον πρώτο φακό με σύστημα 3D, ικανό να συλλάβει τόσο εικόνες όσο και video ανάλυσης 1080p HD. Ο νέος φακός ανοίγει ένα συναρπαστικό κόσμο στις 3D δυνατότητες απεικόνισης και καθιστά τη σειρά NX της Samsung τη μόνη σειρά με εναλλάξιμο φακό κάμερας, που υποστηρίζει τόσο 3D σταθερές (stills) όσο και 3D κινούμενες λήψεις (movies).

Κεντρικό ρόλο στην εξαιρετική απόδοση απεικόνισης της NX300 διαδραματίζει ο νέος αισθητήρας 20,3 Megapixel του APS-C CMOS, ικανός να απαθανατίσει εικόνες υψηλής ποιότητας. Ένα πρόσφατα σχεδιασμένο Hybrid Auto Focus (AF) σύστημα παρέχει γρήγορη και ακριβή ανίχνευση φάσης και αντίθεσης, ενώ η 1/6000 δευτερόλεπτο ταχύτητα κλείστρου και η 8.6fps λειτουργία συνεχούς λήψης εξασφαλίζουν κάθε στιγμή, τέλεια λήψη. Επίσης, το μοναδικό σύστημα απεικόνισης imaging engine DRIMe IV της Samsung παρέχει εξαιρετική βελτίωση στην ταχύτητα και την ποιότητα της φωτογραφίας, προσφέροντας καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων. Διατίθεται επίσης υποστηρικτικός μηχανισμός για την πλήρη καταγραφή βίντεο 1080p HD τόσο σε 2D, όσο και σε 3D, με το νέο φακό 45 χιλιοστών F1.8 2D/3D της Samsung.

Για μια κορυφαία εμπειρία στη φωτογραφία, η οθόνη 84mm (3.31 inch) AMOLED screen της NX300 ολοκληρώνεται με τον περιστρεφόμενο μηχανισμό που επιτρέπει φωτογράφιση αγαπημένων στιγμών από οποιαδήποτε γωνία, ψηλά ή και κοντά στο έδαφος, καθιστώντας παράλληλα εύκολη την επανεξέταση των εικόνων. Η NX300 ολοκληρώνεται με τη ξεχωριστή AMOLED οθόνη, με touch screen δυνατότητες.

Πέρα από τη SMART CAMERA NX300, η Samsung, ανακοίνωσε την παρουσίαση της νέας compact σειράς φωτογραφικών μηχανών, συγκεκριμένα τις WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F και ST150F. Ακόμη, ανακοίνωσε προσθήκες στη σειρά WB, DV των Dual View cameras και ST των Style Feauture φωτογραφικών μηχανών. Οι νέες συσκευές συνδυάζουν την υψηλή απόδοση και το κλασικό στιλ με τη συνδεσιμότητα της SMART CAMERA.

Συνδυάζοντας Σχεδιασμό και Απόδοση για Ηands-on computing

Η σειρά PC της Samsung, αποτελείται από δύο νέες συσκευές που συνδυάζουν ισχυρές επιδόσεις αλλά και υπεροχή στον σχεδιασμό. Η νέα σειρά 7 Chronos και η φορητή σειρά Notebook 7 Ultra είναι εξοπλισμένες ώστε να συνδυάζονται εργασίες αλλά και εφαρμογές ψυχαγωγίας.

Η νέα σειρά 7 Chronos προσφέρει επαγγελματική απόδοση σε μια λεπτότερη και ελαφρύτερη διάσταση, με επιδόσεις τετραπλού πυρήνα, καθώς και μια νέα λύση λογισμικού, η οποία ονομάζεται RAM accelerator και παρέχει έως και 150 τοις εκατό αύξηση στην ταχύτητα για περιήγηση και λειτουργία εφαρμογών, για να δρα ως πραγματικό desktop replacement. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης 15,6 ιντσών, με επιφάνεια αφής 10 σημείων, ικανοποιεί τόσο τις απαιτήσεις της εργασίας όσο και της ψυχαγωγίας. Συνδυάζοντας την ισχύ με το στυλ, η σειρά 7 Chronos της Samsung διαθέτει μόλις 20,9 χιλιοστά πάχος, οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου και μπαταρία με διάρκεια ζωής 11-ώρες, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται περισσότερο όπου και αν βρίσκονται.

Η σειρά 7 Ultra της Samsung ενσωματώνει ανώτερη κινητικότητα και απόδοση σε ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, σώμα από αλουμίνιο. Συνδυάζοντας οκτώ ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μία όμορφη 13,3-ιντσών οθόνη Full HD με μία επιφάνεια αφής 10-σημείων, πλαίσιο αλουμινίου, ένα i5 / i7 επεξεργαστή για γρήγορη επεξεργασία και έως 256GB SSD της αποθήκευσης, αυτός ο υπολογιστής παρέχει την υπολογιστική ισχύ που επιθυμούν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί χρήστες. Όπως και η σειρά 7 Chronos, θα λειτουργεί σε Windows 8.

Πέρα από τα ισχυρά mobility προϊόντα, η Samsung δηλώνει την ηγετική της θέση και στην παγκόσμια αγορά οθονών. Η Οθόνη LED Series 9 (S27B970) συνδυάζει τις επιδόσεις, το σχεδιασμό και την ποιότητα εικόνας, προσφέροντας μια τετραπλή-HD ανάλυση, ικανή να απεικονίζει τις λεπτομέρειες της εικόνας με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ακρίβεια. Ρυθμιζόμενη από την ομάδα μηχανικών της Samsung, η οθόνη Series 9 εμφανίζει στοιχεία με την παραμικρή λεπτομέρεια, παρέχει την ομαλότερη διαβάθμιση χρωμάτων καθώς και ευρύτερη γωνία θέασης από οποιαδήποτε άλλη οθόνη Samsung.

Τέλος, η Samsung καινοτομεί προσφέροντας στις ΜΜΕ (μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις) τις σειρές εκτυπωτών Xpress M2875 και ProXpress M4070. Οι χρήστες θα επωφεληθούν από τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για επαγγελματική χρήση, καθώς τα προϊόντα συνοδεύονται από ένα ισχυρό επεξεργαστή Cortex-A5 έως και 128MB μνήμης. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γρήγορη εκτύπωση, από 28-40 σελίδες ανά λεπτό.

Επιπλέον, οι χρήστες θα παράγουν τις πιο καθαρές, ακριβείς εκτυπώσεις μέχρι σήμερα, χάρη στη μοναδική τεχνολογία απεικόνισης- ReCP της Samsung. Η τεχνολογία οξύνει τις άκρες των γραφικών και ενισχύει την αναγνωσιμότητα των αρνητικών κειμένων, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην ενίσχυση των εκτυπωμένων εικόνων.

Με τους Xpress M2875 και ProXpress M4070, η Samsung συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της να εκπληρώσει τις ανάγκες των επιχειρήσεων, σε θέματα λειτουργικότητας, ευκολίας και τιμής.

Επίδειξη των οικιακών συσκευών του μέλλοντος

Με γνώμονα την απόλυτη κατανόηση των αναγκών των καταναλωτών, η Samsung προσφέρει καινοτόμες λύσεις με την νέα σειρά συσκευών «Made for Europe».

To νέο ψυγείο RB31 προσφέρει εργονομία αλλά και ευρυχωρία, λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών όπως το ράφι Easy Slide, για ευκολία αποθήκευσης και μεταφοράς τροφίμων, το Full Open Box για μεγάλα αντικείμενα και το αποσπώμενο καλάθι Grab’N Go για ευκολία προετοιμασίας μαγειρέματος. Το νέο ψυγείο της Samsung προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για το σύστημα συντήρησης Digital Inverter Compressor. Επίσης το νέο ψυγείο διαθέτει εξαιρετική απόδοση ψύξης, άριστη ενεργειακή κλάση και μειωμένο θόρυβο.

Το νέο πλυντήριο (WF80F5E) με ecobubbleTM (τεχνολογία ενεργού αφρού) της Samsung, χρησιμοποιεί φυσαλίδες αφρού που δημιουργείται από τη μίξη του απορρυπαντικού και του αέρα, έχοντας ως αποτέλεσμα τη γρήγορη διείσδυση στις ίνες των ρούχων και την απόλυτη καθαριότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες και οικονομικά από άποψη ενέργειας.

Για να ενισχύσουν οι καταναλωτές περαιτέρω τις μαγειρικές τους ικανότητες, η Samsung προσφέρει τον εντοιχισμένο φούρνο ΝB70F7 και τον Smart MC32F606 με σύστημα twin convection, για διπλό ψήσιμο και smart οθόνη τεχνολογίας. Οι δύο συσκευές δημιουργήθηκαν με στόχο να συμβάλουν στην εξοικονόμηση χώρου και χρόνου και παράλληλα να προσφέρουν τη δυνατότητα προετοιμασίας εύκολων, υγιεινών γευμάτων.

Η ηλεκτρική – ρομποτική σκούπα NaviBot CornerClean (VR10F71) της Samsung χαρίζει καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια. Η βούρτσα POP-OUTTM και το σύστημα MappingTM Plus, εξοπλισμένα με σύστημα αναγνώρισης σκόνης, την καθιστά ως την πλέον ηγετική ρομποτική σκούπα.

Keywords
samsung, european, forum, forum, european, smart tv, windows 8, εταιρεία, νέα, kim, europe, smart, design, full, led, hub, smartphones, videos, tablets, tablet, voice, evolution, subwoofer, camera, hybrid, auto, focus, video, movies, cmos, engine, screen, dual, view, style, notebook, λύση, ram, ισχύ, στυλ, ssd, windows, series, μμε, xpress, γνώμονα, easy, slide, box, twin, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, cmos, βιντεο, χωρες, γωνια, εικονες, μμε, μουσικη, οθονες, οψη, πλαισιο, τα νεα, ταινιες, τηλεοραση, φυσικη, φωτογραφιες, φωτογραφια, ψυγειο, ωρα, ram, smart, ssd, αγορα, αυξηση, αλουμινιο, βρισκεται, γινεται, γνώμονα, δυνατοτητα, δομη, διπλο, εγγυηση, εδαφος, ευκαιρια, ευκολα, εκτυπωτες, ενδιαφεροντα, εξελιξη, εταιρεία, ετος, ευρωπη, εφαρμογες, τεχνολογια, εξυπνο, ζωης, ιδιο, υπηρεσια, υπηρεσιες, υπολογιστες, ηχητικη, ινες, ηχο, καμερες, λειτουργια, λεπτομερειες, ληψεις, ληψη, λύση, μιξη, ομαδα, οθονη, οθονη led, οκτω, ομορφη, οραμα, παρουσιαση, πηγη, πιστη, ποιοτητα, πλυντηριο, ρολο, σειρες, σελιδες, συγκεκριμενα, σειρα, σωμα, στυλ, τοις εκατο, ισχύ, υψηλη, ψησιμο, ωρες, air, auto, box, design, dual, easy, εξυπνα, engine, εκπομπες, europe, evolution, φακος, focus, full, hybrid, style, hub, led, camera, kim, windows, notebook, pop, series, σκελετος, slide, smart tv, smartphones, screen, tablet, tablets, τηλεορασεις, twin, subwoofer, θεματα, υλικο, υπεροχη, view, videos, windows 8, xpress, voice
Τυχαία Θέματα