Olympus PEN E-PM2

Τέλεια εμφάνιση και ακόμα καλύτερες φωτογραφίες.

Ποιότητα επιπέδου SLR από μια φωτογραφική μηχανή τόσο μικρών διαστάσεων; Κι όμως, είναι δυνατό. Η απίστευτα κομψή και συμπαγής PEN E-PM2 είναι ιδανική για προχωρημένους χρήστες αλλά ταυτόχρονα φιλική και προς τους αρχάριους. Οι έξυπνες ρυθμίσεις και το εύχρηστο μενού σου επιτρέπουν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες αυτής της πανίσχυρης PEN, ακόμα κι αν μέχρι χθες δεν είχες ιδέα από φωτογραφία.

Γιατί

όμως οι φωτογραφίες της PEN E-PM2 είναι τόσο καλές; Το μυστικό κρύβεται στον ποιοτικό αισθητήρα Live MOS 16,1 megapixel, καθώς και στον πανίσχυρο επεξεργαστή εικόνας TruePic VI, που έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για τη σειρά PEN. Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα λεπτομερείς φωτογραφίες ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, ενισχυμένα χρώματα και μειωμένο θόρυβο. Παράλληλα, η E-PM2 διαθέτει όλα τα αξεσουάρ και τους φακούς που χρειάζεσαι για την πραγματοποίηση λήψεων κάθε είδους: από marcro φωτογραφίες και πορτραίτα μέχρι fisheye και ευρυγώνιες λήψεις. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο με στερεοφωνικό ήχο, καθώς και την αποθήκευση σε RAW φορμά, για τους πιο επαγγελματίες του χώρου.

ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

Η E-PM2 συνδυάζει ένα ταχύτατο σύστημα αυτόματης εστίασης με μια οθόνη αφής πολύ γρήγορης απόκρισης, για να μπορείς να εστιάσεις και να φωτογραφίσεις μέσα σε μια στιγμή, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σου.

ΓΙΝΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

Εφοδιασμένη με 12 «φίλτρα τέχνης» και 6 «εφέ», η E-PM2 σου επιτρέπει να μετατρέψεις τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου σε εντυπωσιακά έργα τέχνης χωρίς ηλεκτρονικό υπολογιστή, από την οθόνη της φωτογραφικής σου μηχανής. Θα εκπλαγείς με τις δυνατότητές της.

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ

Οι λήψεις σου με την PEN E-PM2 θα είναι πιο καθαρές και πιο ευκρινείς από ποτέ, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας πέντε αξόνων. Απίστευτα χρήσιμο για όσους δεν έχουν ιδιαίτερα σταθερά χέρια.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τώρα μπορείς να μεταφέρεις τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου ασύρματα σε άλλες συσκευές όπως το smartphone σου και να ανεβάσεις υλικό στα social networks απευθείας απ' την E-PM2, με τη βοήθεια μιας κάρτας FlashAir.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Στον τομέα του σχεδιασμού, η PEN E-PM2 βρίσκεται σίγουρα μεταξύ των πιο στιλάτων φωτογραφικών μηχανών που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Το μεταλλικό της σώμα την κάνει να μη δίνει την αίσθηση του εύθραυστου όταν την κρατάς στα χέρια σου, ενώ το βάρος διατηρείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Θα την βρεις σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (κόκκινο, μαύρο, ασημί και λευκό), για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Διάθεση Intersys, 210-9554000, www.intersys.gr Τιμή από €510 / €570 με κάρτα FlashAir

Keywords
Τυχαία Θέματα