Philips Bodygroom

Συσκευή περιποίησης σώματος που φτάνει παντού!

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: οι ξυριστικές μηχανές έχουν φτιαχτεί για ξύρισμα και για την περιποίηση της γενειάδας, οι κουρευτικές μηχανές για την περιποίηση των μαλλιών και η Philips Bodygroom για όλο το υπόλοιπο σώμα. Αν θέλεις εξάλλου να αναδείξεις στην παραλία το «κορμί» που με τόσο ιδρώτα «έχτιζες» όλο το χειμώνα, οφείλεις να εμπιστευθείς τους ειδικούς στο ανδρικό grooming –και θα ανταμειφθείς με το καλύτερο αποτέλεσμα που είχες ποτέ! Ο εργονομικός σχεδιασμός της κάνει το τριμάρισμα

και το ξύρισμα σε ολόκληρο το σώμα πραγματικό παιχνιδάκι, ενώ η εξαιρετικά μακριά της λαβή βοηθά να φτάσεις ακόμα και τις τρίχες της πλάτης με μια κίνηση. Το καλύτερο είναι πως η Philips Bodygroom είναι φιλική προς την επιδερμίδα, για να πεις οριστικά αντίο στους ερεθισμούς.

Παρέα στο ντους

Με το Philips Bodygroom μπορείς να κοντύνεις και να ξυρίσεις τις τρίχες του σώματος άνετα, μέσα ή έξω από το ντους, σε βρεγμένο ή στεγνό δέρμα. Για να καθαρίσεις τη συσκευή περιποίησης, μπορείς απλώς να την ξεπλύνετε με νερό βρύσης.

Χωρίς ερεθισμούς

Το υποαλλεργικό πλέγμα ξυρίσματος και οι κατοχυρωμένες περλέ άκρες προσφέρουν μια απαλή εμπειρία περιποίησης σώματος χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα. Η συσκευή είναι ασφαλής για μασχάλες, στήθος και κοιλιά, πλάτη και ώμους, βουβωνική περιοχή και πόδια.

Φτάνει παντού!

Αφαίρεσε τις τρίχες της πλάτης με άνεση –και χωρίς να χρειάζεσαι τη βοήθεια του κολλητού σου ή της κοπέλας σου. Η αποσπώμενη λαβή της μηχανής είναι ειδικά σχεδιασμένη για άνετη περιποίηση της πλάτης. Πρωτοποριακό.

Σε όποιο μήκος θέλεις

Οι τρεις χτένες που θα βρεις στη συσκευασία της Philips Bodygroom παρέχουν διαφορετικές σταθερές ρυθμίσεις μήκους, στα 3, τα 5 και τα 7 χιλιοστά, για ασφαλές και εύκολο τριμάρισμα σε όλο το σώμα.

Μεγάλη αυτονομία

Επειδή το τριμάρισμα και το ξύρισμα σε όλο το σώμα είναι μια διαδικασία που απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο απ’ το καθημερινό σου ξύρισμα, το Philips Bodygroom σού παρέχει 50 λεπτά αυτονομίας, μετά από μία ώρα φόρτιση. Δεν πιστεύουμε να χρειάζεσαι παραπάνω –η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Διάθεση Philips, 211-1983029, www.philips.gr, www.facebook.com/philipsmalegroominggreece Τιμή €59,99

Keywords
Τυχαία Θέματα