WD Black: μέγιστη απόδοση για απαιτητικές εφαρμογές

Παραπάνω από ένας δίσκος. Ο κόσμος σου.

Κάνε τις περιπέτειές σου ακόμα πιο συναρπαστικές με τις μονάδες σκληρού δίσκου που προτιμούνται από τους χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι επιτραπέζιες μονάδες 3,5 ιντσών WD Black με χωρητικότητα έως 4TB, είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με εξαιρετική ακρίβεια και προσφέρουν απαράμιλλη ταχύτητα και σταθερότητα για την απόλυτη gaming εμπειρία. Οπουδήποτε κι αν σε οδηγούν οι αποστολές σου.

Μέγιστη απόδοση

Τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά βελτίωσης απόδοσης προσφέρουν

την ταχύτητα που χρειάζεσαι για απαιτητικές εφαρμογές. Εκτός από τα video games, η βραβευμένη μονάδα σκληρού δίσκου WD Black είναι ιδανική τόσο για επεξεργασία φωτογραφιών όσο και για επεξεργασία βίντεο.

Χωρίς συμβιβασμούς

Η υψηλή απόδοση, η υψηλή χωρητικότητα, η υψηλή αξιοπιστία και η τεχνολογία αιχμής καθιστούν τη μονάδα WD Black τέλεια επιλογή για αυτούς που ζητούν μόνο το καλύτερο, χωρίς να ανησυχούν για τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτή.

Κορυφαία εγγύηση

Η μονάδα WD Black διαθέτει περιορισμένη εγγύηση 5 ετών, τη μεγαλύτερη διαθέσιμη προστασία εγγύησης στην αγορά. Τα προϊόντα υποβάλλονται σε δοκιμές που διασφαλίζουν ότι πληρούν σταθερά τα υψηλότατα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας της WD.

Διάθεση NetConnect, 210-4839180, www.netconnect.gr

Keywords
Αναζητήσεις
netconnect
Τυχαία Θέματα