MLS iQTalk

Το πρώτο ελληνικό smartphone.

To MLS iQTalk δεν είναι απλά το πρώτο ελληνικό smartphone αλλά και το πρώτο smartphone που του μιλάς ελληνικά και σε καταλαβαίνει. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης φωνής που αναπτύχθηκε από την MLS, το iQTalk καταλαβαίνει τις φωνητικές σου εντολές, αναγνωρίζει τις επαφές σου όπως και αν τις έχεις καταχωρήσει και σου επιτρέπει να καλείς, να στέλνεις SMS και email

ή να βρίσκεις τον προορισμό σου με μία μόνο λέξη.

Παράλληλα, η νέα συσκευή της MLS διαθέτει προεγκατεστημένη την εφαρμογή Talk & Drive, καθιστώντας τη μια πρώτης τάξης συσκευή δορυφορικής πλοήγησης: εσύ δεν έχεις παρά να πεις τη διεύθυνση και το iQTalk θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Κάπου εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως στο πακέτο περιλαμβάνεται τόσο η βάση αυτοκινήτου, όσο και ένας φορτιστής αυτοκινήτου για να είσαι βέβαιος ότι δεν θα ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το MLS iQTalk διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 4,3 ιντσών με ανάλυση 480x800 pixels, Wi-Fi και 3G για γρήγορο σερφάρισμα στο Internet και τρέχει Android Gingerbread. Φυσικά, έχει πρόσβαση στο Google Play για να κατεβάσεις χιλιάδες δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές.

 

Ο,ΤΙ ΛΕΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ

Σε αντίθεση με εφαρμογές που δεν έχουν φτιαχτεί για την ελληνική γλώσσα, το MLS iQTalk καταλαβαίνει άπταιστα ελληνικά και «υπακούει» απροβλημάτιστα στις εντολές σου. Θα αναγνωρίσει μάλιστα τις επαφές σου ακόμα κι αν είναι γραμμένες σε greeklish.

 

SMS TO & MAIL TO

Πάτησε το εικονίδιο «Mail to» η «SMS to» και απλά πες το όνομα του παραλήπτη που θέλεις να λάβει το email ή το SMS αντίστοιχα. Το MLS iQTalk θα εισάγει μόνο του τα στοιχεία του παραλήπτη ώστε να στέλνεις και λαμβάνεις SMS και email από το κινητό σου ταχύτατα.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ
Αξιοποιώντας την εμπειρία της MLS, το iQTalk έρχεται εφοδιασμένο με τους καλύτερους χάρτες για Ελλάδα και Κύπρο, με υποδειγματική κάλυψη του οδικού δικτύου: 95% συνολική κάλυψη του σε όλη την Ελλάδα και 80% στην Κύπρο. Επιπλέον, διαθέτει 146.300 «χρήσιμα» σημεία ενδιαφέροντος.

 

ΚΑΜΕΡΑ 5MP

Στην πίσω πλευρά του MLS iQTalk φιλοξενείται μια κάμερα 5MP με αυτόματη εστίαση και διπλό LED φλας, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τραβήξεις φωτογραφίες ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. Φυσικά, συνοδεύεται από μια δεύτερη, VGA ανάλυσης στην πρόσοψη για να μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήσεις βίντεο.

 

Διάθεση MLS Πληροφορική, 2310-929090, www.mls.gr Τιμή €249,90

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οθόνη 4,3” capacitive αφής, 480×800 pixelsΚάμερα 5MP / VGA στην πρόσοψηΒίντεο VGAΜνήμη microSDΣυνδεσιμότητα Wi-Fi, HSDPA, Bluetooth, A-GPSΔιαστάσεις 124x68x11,5 χιλ.Βάρος 140 γρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U