Βρετανία: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη- σκλάβα

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα μαρτύριο ζούσε μια νεαρή Πακιστανή μετά τον γάμο της με τον επίσης Πακιστανό Safraz Ahmed. Η κοπέλα καθημερινά δεχόταν τα ξεσπάσματα του 34χρονου ο οποίος την ξυλοφόρτωνε και την ανάγκαζε να κάνει δουλειές στο σπίτι έως τις 5 το πρώι, ενώ την κρατούσε φυλακισμένη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Safraz Ahmed παντρεύτηκε την Sumara Iram το 2006 και την έφερε στη Βρετανία το 2012, για να ζήσουν μαζί με τη μητέρα του.

Τότε άρχισε ο εφιάλτης της. Η κοπέλα υποχρεωνόταν να κάνει τις δουλειές του σπιτιού μέχρι τις 5 το πρωί, ενώ πολλές φορές υπόκειτο

σε άγριους ξυλοδαρμούς. Ο 34χρονος την εξευτέλιζε, αναγκάζοντάς την να πλένεται στον κήπο, ενώ για να την κρατά απομονωμένη, την κλείδωνε στο σπίτι και της είχε αφαιρέσει το κινητό της τηλέφωνο.

«Με απειλούσε πως αν φύγω λευκοί και μαύροι άνδρες θα με βιάσουν, θα με απαγάγουν και θα με δολοφονήσουν», καταγγέλει η Sumara, η οποία δεν έδινε τέλος στο γάμο της για χάρη των γονιών της.

Τον Φεβρουάριο του 2014, ο Αhmed ξυλοκόπησε τη Sumara και της έσπασε τη μύτη. Τότε η κοπέλα έφυγε από το σπίτι, καθώς φοβήθηκε για τα χειρότερα. Οι γείτονες τη βρήκαν αιμόφυρτη, να σέρνεται πίσω από την οικία. Παρά την επέμβαση της αστυνομίας, όμως, δεν κατάφερε να δώσει επίσημη κατάθεση και ο σύζυγός της αφέθηκε ελεύθερος.

Έξι μήνες αργότερα, η Sumara προσπάθησε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας υπερβολική δόση χαπιών. Τότε, ο κουνιάδος της, τη βοήθησε παίρνοντας την από το σπίτι. Μαζί βρήκαν το θάρρος να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία, δίνοντας τέλος στο μαρτύριό της, τον περασμένο Απρίλιο.

Πλέον ο 34χρονος Safraz Ahmed είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης, όμως η κοπέλα είναι "αντιμέτωπη" με μετά-τραυματικό στρες και όπως λέει «αυτή η... εμπειρία της κατάστρεψε τη ζωή».

σκλάβαγυναίκαφυλακισμένηSumara IramHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα