«Τσακωμός» Φίλη - Βορίδη για τις δηλώσεις Σαμαρά (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Νίκο Φίλη και του Μάκη Βορίδη, στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο

κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης ανέφερε ότι «ο κ. Σαμαράς βγάζει συμπέρασμα, θα πέσει η κυβέρνηση, είμαι έτοιμος με άλλο πρωθυπουργό. Ψήφισε ο λαός πριν πέντε μήνες να ανατραπεί η κυβέρνηση;»

Απαντώντας ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης σχολίασε: «Αυτό είναι δικό μας θέμα ή των βουλευτών σας; Είναι δικό σας. Αν έχετε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αυτονόητο δεν είναι ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Αν όμως την απολέσεις, αυτό που έρχεται η αξιωματική αντιπολίτευση καις σας λέει είναι ότι οι εκλογές θα έχει δυσμενέστατες συνέπειες για τη χώρα και επομένως πρέπει να αναζητηθούν άλλες λύσεις και η λύση είναι η μεταβατική κυβέρνηση».

«Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να απειλήσει εν τοις πράγμασι. Έχει απορριφθεί από τον ελληνικό λαό. Είναι παρελθόν», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Φίλης.

Δείτε το βίντεο:

ΦίληςΒορίδηςαντιπαράθεσηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα