Τραγικό ιατρικό λάθος στέρησε τη ζωή σε νεαρή μητερα

ΚΟΣΜΟΣ

Η τραγική ιστορία της Λόρεν και του Ντέϊβιτ έγινε γνωστή μέσα από τα social media όταν ο Ντέιβιτ ξεκίνησε καμπάνια συλλογής χρημάτων για οργανώσεις που βοηθούν μέλλουσες και νέες μητέρες.

Όπως ανέφερε ο Ντέιβιτ, η γυναίκα του Λόρεν πέθανε λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης τους καθότι οι γιατροί δεν είχαν διαγνώσει σωστά τον καρκίνο που είχε με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσουν έγκαιρα θεραπεία.

Όπως εξηγεί ο Ντέιβιντ, η γυναίκα του κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ένοιωθε έντονο κοιλιακό πόνο, της κόβονταν

η ανάσα και άλλα. Όταν επισκέφτηκε τον γιατρό εκείνος την διαβεβαίωσε, χωρίς να την εξετάσει, πως όλα αυτά ήταν η εκδήλωση υπερβολικών συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης, αλλά ήταν φυσιολογικά.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της 35ης εβδομάδας της εγκυμοσύνης ο πόνος αυξήθηκε με την Λόρεν να μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για παρακολούθηση και τελικά να γεννά πρόωρα το μωρό της.

Μετά τη γέννα έγιναν εξετάσεις στην Λόρεν όπου και διαπιστώθηκε πως τα συμπτώματα της ήταν αποτέλεσμα όχι της εγκυμοσύνης αλλά εξαιτίας ενός όγκου στο συκώτι της, με τη βιοψία να δείχνει ότι η γυναίκα έπασχε από καρκίνου του εντέρου σε τελικό στάδιο. Οπως αναφέρει ο Ντέιβιτ, το λάθος του γιατρού που είπε στην Λορεν οτι όλα ήταν φυσιολογικά χωρίς να την εξετάσει ήταν αυτό που στην ουσία δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να «προλάβουν» την ασθένεια σε αρχικό στάδιο και να προσπαθήσουν να την θεραπεύσουν όσο υπήρχε ακόμα καιρός.

ΒρετανίαμητέραγένναθάνατοςκαρκίνοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα