«Ταξίδι στα αστέρια»: Στον Alpha η Α’ προβολή της ταινίας για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Ένα ταξίδι στους σημαντικότερους σταθμούς της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και τις προσωπικότητες που διαμόρφωσαν την πορεία της, με την καθοριστική συνδρομή της οικογένειας των Γιαννακόπουλων, αφηγείται η ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» η οποία θα μεταδοθεί αύριο, Τρίτη, στις 22.40 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από τον Alpha, στην ενότητα «Alpha Box Office».

Η

ταινία, αποτυπώνει τη μαγεία της θρυλικής ομάδας ξεκινώντας από το 1919 και φθάνοντας μέχρι σήμερα, αξιοποιώντας με σεβασμό ντοκουμέντα από αρχειακό υλικό για την πλοκή της σε σενάριο και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

Η ιστορίας της ταινίας αρχίζει να ξετυλίγεται στην ταινία το 1987 όταν οι επιχειρηματίες Παύλος και Θανάσης πήραν την απόφαση να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού. Μια απόφαση που έμελλε να οδηγήσει την ομάδα σε στιγμές δόξας, νίκες, ήττες, ενθουσιασμό, θλίψη, αλλά και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται μια ιστορική διαδρομή από την ίδρυση του ανδρικού τμήματος το 1919 έως σήμερα.

Πρωταγωνιστούν οι: Δάνης Κατρανίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Αργύρης Πανταζάρας, Ζέτα Μακρυπούλια, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Θέμης Πάνου, Γιώργος Γάλλος, Μάρκος Λεζές, Τάσος Ιορδανίδης, Νίκος Αρβανίτης, Ιωάννα Πηλιχού, Κώστας Αποστολάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Γεροντιδάκης, Gilles Touchais.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Τουλάχιστον 29 δημοσιογράφοι νεκροί σε 21 ημέρες συγκρούσεων και βομβαρδισμών

Ο… Ακάκιος και το “έχεις αγώνα αύριο” τέλειωσαν: Έξι στους δέκα βρίσκουν βαρετές και εκνευριστικές τις τηλεοπτικές διαφημίσεις

Παναγιώτης Στάθης: Τι είπε για την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα