Τα δάκρυα της Ρούλας Κορομηλά για τον Σάκη Ρουβά στην πρεμιέρα του σόου της (Video)

MEDIA

Μετά από πολύχρονη απουσία από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Ρούλα Κορομηλά και το «Bravo Ρούλα» χθες είχε πρεμιέρα μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Κι ενώ η αγαπημένη παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να ξεκινήσει στη ροή του προγράμματος του σόου της έγινε το έλα να δεις. Εμφανίστηκε από το πουθενά ο Σάκης Ρουβάς, ο καλλιτέχνης που σχεδόν πρώτη είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλα τη δεκαετια του ’90.

Η παρουσιάστρια άρχισε να δακρύζει από συγκίνηση και όταν ο καλλιτέχνης της είπε «Σε αγαπώ πάρα πολύ. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαστε ξανά

μαζί πάνω στο πλατό. Ήρθα ειδικά από την Κύπρο για σένα» εκείνη του απάντησε: «Τρέμω, πάρε με αγκαλιά. Η πιο ωραία έκπληξη!». Συγκινημένη, στη συνέχεια, τον παρουσίασε όπως την πρώτη φορά που εκείνη τον έβγαλε στην τηλεόραση: «Κυρίες και κύριοι θέλω να σας παρουσιάσω ένα νέο παιδί, ένα παιδί που ονειρεύεται θέλει να μπει στον χώρο της μουσικής και νομίζω ότι πρέπει να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία μέσα από την τηλεόραση. Κυρίες και κύριοι ο Σάκης Ρουβάς» είπε η Ρούλα Κορομηλά κι εκείνος επίσης συγκινημένος φώναξε στο κοινό: «Είστε έτοιμοι για τη Ρούλα Κορομηλά;»

Πάντως πριν αποχωρήσει από το πλατό ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως, το νέο μέλος της οικογένειας του «έρχεταιιιι»…..

Δείτε το βίντεο από το zappit:

Ρούλα ΚορομηλάΣάκης ΡουβάςBravo ΡούλαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα