Συναγερμός στη Μαδρίτη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – 2 νεκροί και 5 τραυματίες (Video)

Αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα λόγω καταδίωξης από αστυνομικούς, έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη της Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες ηλικίας 72 και 81 ετών.

Así está hora mismo el paseo de Extremadura de Madrid después de que un hombre en coche haya atropellado y matado a dos personas https://t.co/fPWynmBLIU pic.twitter.com/xWWc4PSkZZ

— EL PAÍS (@el_pais) April
27, 2023

Από την πρόσκρουση του οχήματος πάνω σε ανθρώπους προκλήθηκαν και πέντε τραυματισμοί.

Οι δύο άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους εμβολίστηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία του πεζόδρομου. Οι ερευνητές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικού κινήτρου. Η Πολιτοφυλακή επιβεβαίωσε ότι ο δράστης της επίθεσης διέφυγε, αλλά στη συνέχεια συνελήφθη.

Πηγές του Δήμου Μαδρίτης που επικαλείται η El Pais, ανέφεραν ότι ο άνδρας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, καθώς τον καταδίωκαν περιπολικά της Πολιτοφυλακής.

Σύμφωνα με μάρτυρα, το αυτοκίνητο απέφυγε πολλά οχήματα στην Paseo de Extremadura πριν πατήσει τα θύματα. Σε εκείνο το σημείο του δρόμου, η αστυνομία είχε σταματήσει να τον καταδιώκει. «Ερχόταν με τρομερή ταχύτητα», δήλωσε η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Friars Club: Πωλείται το στέκι των αστέρων της showbiz

Πικάσο: Σε δημοπρασία σπάνιο πορτρέτο της μούσας του, αξίας 40 εκατ. δολαρίων (photos)

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Δράμα, θρίλερ και «Ο Μπο Φοβάται» με τον Χοακίν Φίνιξ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναγερμός, Μαδρίτη, Αυτοκίνητο, – 2, Video,synagermos, madriti, aftokinito, – 2, Video