Σταμάτης Φασουλής: Όταν μου αρέσει κάποιος τον διεκδικώ μέχρι θανάτου – Έχω πληγωθεί με όλους τους τρόπους (video)

Για τη ζωή, τον θάνατο, το θέατρο και το J2US μίλησε στο Happy Day ο Σταμάτης Φασουλής.

«Το μόνο που μου αρέσει είναι το σπίτι μου και το θέατρο. Με αγχώνει εξαιρετικά ο χρόνος που περνάει. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλώς υπομένεις. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θα θελα

να χάσω το μυαλό μου και το ακμαίο του σώματος. Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη γιατί μην αρχίσουν να είναι τυχαία, να πάνε σε ανθρώπους που αγαπάω», είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Θαυμάζω τον Νίκο Κοκλώνη»

Μιλώντας για το J2US είπε:

«Μου έλειψε μερικά Σάββατα το J2US. Εγώ δεν βγαίνω τα Σάββατα, μου αρέσει να γυρίζω σπίτι να μαγειρεύω με φίλους. Έτσι αντί για μπουζούκια ξεσπάω στο J2US. Τη Βίκυ (Σταυροπούλου) την καταλαβαίνω με την αίσθηση, ούτε καν με το μάτι. Το J2US ήταν μια διέξοδος (στην πανδημία) ότι βγαίνεις έξω από το σπίτι σου και είχες χρήματα για να ζήσεις. Θαυμάζω τον Νίκο Κοκλώνη γιατί έχει έναν συνδυασμό καταπληκτικό φοβερής παιδικότητας με άκρατο επαγγελματισμό. Αυτό είναι που ζητάω σε όλη μου τη ζωή».

«Δεν φέρθηκα καλά στον εαυτό μου»

«Δεν έχω βγάλει χρήματα όχι τόσο για να μπορώ να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλεύω. Δεν έχω καμία σχέση με το χρήμα. Είμαι σχεδόν σκληρός διαπραγματευτής» είπε ακόμη ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ζωή γιατί δεν φέρθηκα καλά στον εαυτό μου. Πολλές φορές τον υποτίμησα, άλλες τον υπερτίμησα, είπα ναι σε πράγματα που ήταν αηδία και όχι σε καταπληκτικά πράγματα» πρόσθεσε.

«Θα έλεγα ότι είμαι ένας άνθρωπος γοητευτικά απαράδεκτος. Όταν αγαπάω είμαι το πιο εύκολο πλάσμα. Είμαι μόνο δοτικός ίσως παραπάνω από όσο πρέπει πολλές φορές. Τόσο που μπορεί να ενοχλεί τον άλλον. Όταν μου αρέσει κάποιος θα τον διεκδικήσω μέχρι θανάτου» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σταματης Φασούλης.

«Περισσότερο έχω αγαπήσει παρά αγαπηθεί. Έχω πληγωθεί με όλους τους τρόπους. Θέλω να βελτιώσω όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα μου αλλά είναι αργά πια».

«Για να γεμίζω το κενό, γέμιζα το στομάχι μου»

«Είχα παρόρμηση θυμού αλλά έχω ηρεμήσει, προήρχετο από το γεγονός ότι δεν ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου και ξέσπαγα σε φωνές και ο,τιδήποτε άλλο» είπε ακόμη.

Όσο για το αν ήθελε ποτέ ένα παιδί απάντησε: «Το κεφάλαιο πατρότητα δεν ήταν ανοιχτό ποτέ, φοβάμαι πολύ, αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη».

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με το φαγητό αλλά και το πώς αντιλαμβάνεται τα social media.

«Δεν έχω social media, δεν θέλω ξένους ανθρώπους σπίτι μου, να μπαίνουν και να μου λένε τη γνώμη τους. Δεν τη ζήτησα» είπε.

«Μαγειρεύω κάθε μέρα. Κάποτε η σχέση μου με το φαγητό ήταν άτσαλη, τώρα το απολαμβάνω. Για να γεμίσω το κενό, γέμιζα το στομάχι μου» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

H Rihanna, ο σύντροφός της και το μωρό τους στο εξώφυλλο της Vogue (photos)

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης» (Video)

Νίκος Μουτσινάς: Όταν είπα στην μαμά μου ότι είμαι γκέι έβαλε τα κλάματα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταμάτης Φασουλής, Όταν, – Έχω,stamatis fasoulis, otan, – echo