Σακελλαρίδης σε ΝΔ: Ο πρωθυπουργός δεν δήλωσε «ουδείς αναμάρτητος» όπως ο κ. Σαμαράς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έθεσε με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στον Κ. Καραγκούνη.

Μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ σχετικά με την κοινή συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο Πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας έθεσε με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ».

Επίσης τονίζει ότι: «Έθεσε την αποτυχία των Μνημονίων, την ανθρωπιστική κρίση, τις γερμανικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο, αλλά και το σκάνδαλο Siemens. Τόνισε την ανάγκη, η ελληνική κυβέρνηση να προωθήσει μεταρρυθμίσεις που θα αποδίδουν φορολογική δικαιοσύνη και θα αντιμετωπίζουν την φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και την αναποτελεσματικότητα του κράτους.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός έπραξε το αυτονόητο. Δεν δήλωσε «ουδείς αναμάρτητος», όπως ο κ. Σαμαράς στην πρώτη του επίσκεψη στο Βερολίνο. Χωρίς να αναπαράγει τα στερεότυπα που χωρίζουν τους δύο λαούς εξέφρασε τις σκέψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ας μην βιάζεται να εξάγει συμπεράσματα. Ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Γ. ΣακελλαρίδηςΑ. ΤσίπραςΑ. ΜέρκελΝΔΚ. ΚαραγκούνηςΒερολίνο
Keywords
Τυχαία Θέματα