Πόσο κοστίζει στην Τζένιφερ Άνιστον η ομορφιά - Αναλυτική λίστα

ΚΟΣΜΟΣ

Η Daily Mail αποκάλυψε, με έναν μετριοπαθή υπολογισμό, πως η ελληνικής καταγωγής σταρ έχει ξοδέψει μία περιουσία τα τελευταία 18 χρόνια προκειμένου να δείχνει άψογη εμφανισιακά.

Από τα 30 της χρόνια μέχρι σήμερα φαίνεται πως η Τζένιφερ Άνιστον έχει ξοδέψει συνολικά περίπου 1.400.000 ευρώ για την εξωτερική της εμφάνιση.

Παλαιότερο δε

δημοσίευμα του Business Insider, το οποίο παρουσίαζε αναλυτικά τα έξοδα ομορφιάς της Aniston υπολόγιζε τα ετήσια έξοδα ομορφιάς και περιποίησης της περίπου στα 131.000 ευρώ και αν ισχύουν οι υπολογισμοί του Business Insider τότε ο λογαριασμός της ματαιοδοξίας ανεβαίνει στα 2 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 17 χρόνια.

Αυτά τα αστρονομικά ποσά περιλαμβάνουν από ετήσιες αμοιβές διαιτολόγων που παρέχουν συμβουλευτική, ειδικά γεύματα μαγειρεμένα από σεφ που ανέρχονται στα 10.000 ευρώ.

Μόνο η αμοιβή του δασκάλου γιόγκα της Άνιστον είναι 800 ευρώ την εβδομάδα, ενώ η make up artist που δίνει σχήμα στα φρύδια της παίρνει 100 ευρώ τη φορά.

Προσθέστε σε όλα αυτά πως έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει και επεμβάσεις (για ρινοπλαστική πλήρωσε 24.000 δολάρια και περίπου 6.000 δολάρια για ανόρθωση στήθους) και πως τα έξοδά της πολλαπλασιάζονται όταν έχει να κάνει επίσημες εμφανίσεις και θα καταλάβετε πως τελικά ακόμα και οι υπολογισμοί τόσο της Daily Mail όσο και του Business Insider μπορεί να είναι συντηρητικοί τελικά.

Τζένιφερ Άνιστονέξοδα ομορφιάςπλαστικές επεμβάσεις2 εκατομμύριαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα