Νοέμβριος στο Half Note Jazz Club

Advertorial

H νέα σαιζόν για το Half Note Jazz Club ξεκίνησε και συνεχίζεται δυναμικά! Στο ιστορικό μουσικό στέκι της πόλης, η jazz, το blues, οι ethnic και world μουσικές και οι ιδιαίτερες εκφάνσεις της urban ελληνικής μουσικής δεν παύουν ούτε μια στιγμή. Ο Νοέμβριος

είναι πιο funky και groovy! Μετά τον funkmaster Dr. Lonnie Smith ακολουθούν το tango του Αργεντίνου Melingo, η swingin’ γοητεία της Charmin Michelle, το flamenco fuego του ζεύγους Alicia Marquez & Ramon Martinez που μας βάζει σε έναν άκρως εκρηκτικό Δεκέμβριο. Παράλληλα «Στις γειτονιές του κόσμου…» μας ταξιδεύουν ο Χάικ Γιαζιτζιάν και η Καλλιόπη Βέττα, καθώς και οι Cinema Paradiso Project με τη Cine-περιπλάνηση στο "City of Stars!". Το ταξίδι του Νοεμβρίου ολοκληρώνεται με τα κυριακάτικα απογεύματα των «Happy Opera» και το απρόβλεπτο μουσικό τους πρόγραμμα. Let the good times roll…again.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Dr. LONNIE SMITH TRIO. Ο θρυλικός «γιατρός» της καρδιάς μας επιστρέφει στο Half Note! Παρασκευή 10 έως Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. Ο εμβληματικός jazz master & guru οργανίστας με περισσότερα από 50 χρόνια στην πρωτοπορία της μουσικής, επιστρέφει στον αγαπημένο του αθηναϊκό χώρο για τις ανεπανάληπτες και απρόβλεπτες μουσικές καταστάσεις που διαπερνούν την jazz, το groove, την soul με τον μοναδικό τρόπο του Dr. Lonnie, του «γιατρού»…των ψυχών μας!

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ & ΧΑΪΚ ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ «Στις Γειτονιές του Κόσμου…». Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. Η μουσική συνύπαρξη της Καλλιόπης Βέττα με τον Χάικ Γιαζιτζιάν είναι ένα μουσικό ταξίδι χωρίς διαβατήρια. Ένα ταξίδι που περνά μέσα από οικείες μνήμες, αλλά και από πρωτόγνωρα και ασυνήθιστα ηχητικά μονοπάτια. Για δεύτερη φορά μαζί θα παρουσιάζουν στη σκηνή του Half Note το εξαιρετικό και επιτυχημένο περυσινό τους πρόγραμμα «Στις Γειτονιές του Κόσμου…» για δύο μόνο παραστάσεις.

MELINGO. Ο Αργεντίνος δανδής του tango! Σάββατο 18 έως Τρίτη 21 Νοεμβρίου. Ο πιο ριζοσπαστικός τροβαδούρος της Λατινικής Αμερικής με την βαθιά φωνή και την εναλλακτική προσέγγιση στο tango, επιστρέφει στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τη νέα - βραβευμένη με τα βραβεία Gardel - δουλειά του “Anda”. Σαν θαυματοποιός, βγαλμένος από νουβέλα του Μπόρχες, ο πολυτάλαντος τραγουδοποιός, ηθοποιός και κλαρινετίστας στις πιο…απροσδόκητες συναυλίες της χρονιάς!

CINEMA PARADISO PROJECT Cine-περιπλάνηση στο City of Stars! Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Οι Cinema Paradiso Project δημιουργούν το δικό τους μουσικό κόσμο μέσα από μουσικές και εικόνες από ταινίες που αγαπήσαμε. Με soundtracks από το Διεθνή και Ελληνικό κινηματογράφο, το 10μελές σχήμα κινείται μέσα σε classical crossover ατμόσφαιρα συνδυάζοντας latin και soul ηχοχρώματα, rock στοιχεία και έντεχνη ελληνική μουσική. Οι ήχοι μπλέκονται με εικόνες που προβάλλονται ζωντανά με στόχο ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στους μαγικούς δρόμους της έβδομης τέχνης.

CHARMIN MICHELLE QUINTET. Μια εξαιρετική κυρία της jazz αφιερώνει στη Billie. Παρασκευή 24 έως Δευτέρα 27 Νοεμβρίου
Μια ξεχωριστή φωνή της σύγχρονης αμερικάνικης jazz σκηνής που «σουϊνγκάρει» και γνωρίζει όσο λίγες το savoir faire της jazz ερμηνείας, ακολουθούμενη από το εξαιρετικό της σχήμα συστήνεται στο αθηναϊκό κοινό, με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην μυθική Billie Holiday.

HAPPY OPERA ... happy hour! Από την “Carmen” και την “Traviata“ στον Frank Sinatra! Κυριακή 12, 19 και 26 Νοεμβρίου, στις 18:οο
Τα Κυριακάτικα απογεύματα στο Half Note έρχονται να τονώσουν την διάθεση μας με την ξεχωριστή παράσταση «Happy Opera». Ένα μουσικό, οπερατικό ταξίδι, μελωδικό και απρόβλεπτο, όπου η «Κάρμεν» φλερτάρει με τον Frank Sinatra και η «Τριαβιάτα» συναντά την «Όπερα της Πεντάρας». Επί σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους τρεις λυρικές φωνές και ένα πιάνο: η σοπράνο Λαμπρινή Καρτάλη, ο τενόρος Χρήστος Λάζος, ο μπάσος Παύλος Μαρόπουλος και ο πιανίστας Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου.

Half Note Jazz ClubHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα