Μαριάνα Τσίχλη: «Για μία Περιφέρεια Αττικής στήριγμα στους κατοίκους» – Εκδήλωση στο Χαλάνδρι

Με αντικείμενο την παρουσίαση των βασικών αξόνων του προγράμματός της, η επικεφαλής της «Ανυπότακτης Αττικής» και υποψήφια Περιφερειάρχης Μαριάνα Τσίχλη διοργανώνει το βράδυ της Παρασκευής (στις 19.00) στην Πλατεία Χαλανδρίου, ανοιχτή εκδήλωση, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτώβρη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν πέρα από την Μαριάνα Τσίχλη, οι υποψήφιοι του Βορείου Τομέα Νίκος Θεοχαράκης (καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας ΕΚΠΑ) και Ευθύμιος Κοντογεώργος (μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΟΜΕ – ΟΤΕ).

Τη

συζήτηση θα συντονίσει η Δήμητρα Βελέντζα, υποψήφια Βορείου Τομέα Αθηνών.

Όπως αναφέρει η Ανυπότακτη Αττική, «ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα ζωτικά προβλήματα στην Αττική, μια Περιφέρεια που μετατρέπεται σε έρημο, χωρίς πράσινο, πνιγμένη στα σκουπίδια, ανήμπορη να αντιμετωπίσει τα φυσικά φαινόμενα, ενώ την ίδια ώρα οι διοικούντες ξοδεύουν αλόγιστα για διαφημίσεις και δημόσιες σχέσεις. Μια Περιφέρεια όπου πάνω στην φτωχοποίηση και την ανεργία, πλουτίζουν τα κοράκια των funds από εξώσεις και εργολάβοι από το ξεπούλημα και των τελευταίων ελεύθερων χώρων πρασίνου. Να διεκδικήσουμε μια πολιτική για τις ανάγκες της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της Αττικής, με μεγάλες υποδομές αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, που θα στηρίζει τους κατοίκους, τους φτωχότερους και πιο ευάλωτους, θα προστατεύει το περιβάλλον. Για να μπουν στο προσκήνιο οι αγώνες και τα αιτήματα των κατοίκων, για να μη ζούμε στην Αττική από τύχη».

Διαβάστε επίσης:

Ν. Ανδρουλάκης: «Εμπαιγμός το ξεπάγωμα των τριετιών»

Κασσελάκης για Αχτσιόγλου: «Της έστειλα προτάσεις τον Ιούλιο, δεν μου απάντησε ποτέ – Μου επιτίθεται λες και γω είμαι ο Μητσοτάκης»

Θάνος Πλεύρης: Να πάρει θέση ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κασσελάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαριάνα Τσίχλη, Για, Περιφέρεια Αττικής, – Εκδήλωση, Χαλάνδρι,mariana tsichli, gia, perifereia attikis, – ekdilosi, chalandri